NREP har valgt NORTH som uvildig rådgiver indenfor risk management og forsikring

5. July 2022

NREP udtaler:

“Det er essentielt for os at vælge en rådgiver indenfor risk management og forsikring, der kan stille et hold med erfarne eksperter.

Rådgivning om skadeforebyggelse og deling af data på tværs af porteføljen er meget væsentligt for os på vores vækstrejse.

Efter en grundig undersøgelse af markedet har vi valgt NORTH som vores strategiske samarbejdspartner i NREP”, siger Alexander Bitzow fra NREP’s strategiafdeling. 

Om NREP.

NREP blev grundlagt i 2005 på den simple idé, at ejendomme, som er verdens største produktkategori, er klar til en forandring. NREP arbejder for at drive denne forandring ved at forbedre bygninger og deres miljø til fordel for kunder, fællesskaber og byer.

NREP har forpligtet sig til at lede og fremskynde vejen mod en CO2-neutral ejendomsindustri. I den forbindelse vil de skabe en CO2-neutral ejendomsportefølje langt forud for IPCC’s måldato for netto nul i 2050. NREP vil være CO2-neutral allerede i 2028, og det omfatter både indlejret CO2 og CO2 fra drift.

I dag er NREP almindeligt anerkendte som en førende ejendomsinvestor og -innovator i Norden. NREP tror på langsigtet værdiskabelse og har en holistisk og kundecentreret tilgang, hvad enten NREP investerer, udvikler eller administrerer ejendomsløsninger.

LinkedIn
Facebook

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, eller hvis du har spørgsmål til forsikring. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Christian for en uforpligtende snak om jeres forsikringer.

Ring 22 55 39 10

Skriv til chl@northrisk.dk

Christian Elmelund

Læs nogle af vores andre nyheder.

blazing fire

Brandsikring af ejendomme

Book en gennemgang af jeres ejendom og få en guide til en bedre brandsikring Når brande omtales i medierne, spørger afdelingsbestyrelser og

Læs mere