NREP har valgt NORTH som uvildig rådgiver indenfor risk management og forsikring

5. July 2022

NREP udtaler:

“Det er essentielt for os at vælge en rådgiver indenfor risk management og forsikring, der kan stille et hold med erfarne eksperter.

Rådgivning om skadeforebyggelse og deling af data på tværs af porteføljen er meget væsentligt for os på vores vækstrejse.

Efter en grundig undersøgelse af markedet har vi valgt NORTH som vores strategiske samarbejdspartner i NREP”, siger Alexander Bitzow fra NREP’s strategiafdeling. 

nrep logo

Om NREP

NREP blev grundlagt i 2005 på den simple idé, at ejendomme, som er verdens største produktkategori, er klar til en forandring. NREP arbejder for at drive denne forandring ved at forbedre bygninger og deres miljø til fordel for kunder, fællesskaber og byer.

NREP har forpligtet sig til at lede og fremskynde vejen mod en CO2-neutral ejendomsindustri. I den forbindelse vil de skabe en CO2-neutral ejendomsportefølje langt forud for IPCC’s måldato for netto nul i 2050. NREP vil være CO2-neutral allerede i 2028, og det omfatter både indlejret CO2 og CO2 fra drift.

I dag er NREP almindeligt anerkendte som en førende ejendomsinvestor og -innovator i Norden. NREP tror på langsigtet værdiskabelse og har en holistisk og kundecentreret tilgang, hvad enten NREP investerer, udvikler eller administrerer ejendomsløsninger.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, eller hvis du har spørgsmål.

Kontakt os nu

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine finansielle løsninger.

Læs nogle af vores andre nyheder

Martin og Peder fra NORTH

NORTH opkøber Realkreditkonsulenterne

NORTH opkøber Realkreditkonsulenterne og styrker sin position som markedsleder inden for realkreditrådgivning Realkreditkonsulenterne, en af Danmarks førende rådgivningsvirksomheder inden for realkreditlån, er

medarbejder foran computer

Warranty & Indemnity forsikring

Warranty & Indemnity forsikring Forsikring af distressed transaktioner Sondring mellem den typiske W&I proces og en transaktion med et nødlidende selskabI en

skov med sne oppefra

Winter is coming?

Hvordan sikrer du som virksomhedsleder finansieringen, der får din virksomhed igennem stormen? Massiv inflation og stigende renter er sjældent noget som er

bro

NORTH Forsikring markedsrapport 2022

Velkommen til NORTH markedsrapport 2022. Formålet med denne markedsrapport er at give et indblik i udviklingen i såvel det nationale som det