Erhvervsforsikring – Industri og Erhverv

Vi giver dig et samlet overblik over dit reelle risikobillede, så vi sammen med dig og vores stærke partnere kan sammensætte din helt optimale forsikringsløsning.

Vi skræddersyer den rette erhvervsforsikring til jer

Overvejer du at blive kunde, men har brug for at vide mere, inden du træffer beslutningen? Kontakt en af vores dygtige rådgivere og lær mere om vores erhvervsforsikring til industri og erhverv. 

Vi sikrer dig en forsikring i verdensklasse

Indenfor ’industri- og erhvervsforsikring’ hjælper vi dig med at få et solidt, samlet overblik over dit reelle risikobillede, så vi med afsæt i din virksomheds strategi og ønsker kan sammensætte det helt rigtige forsikringsprogram til dig – såvel nationalt som internationalt og med et klokkeklart overblik over ansvarsfordelingen i selv de allermest komplicerede kontraktforhold. Vores dybe erfaring, stærke faglige kompetencer og omfattende internationale netværk med eksperter fra Howden One og WBN Global, sikrer dig en forsikringsløsning i verdensklasse – og ikke kun, når det gælder forsikring af bygninger og ejendomme, men hele vejen rundt. 

1 %
af vores kunder

inden for industri og erhverv hjælper vi i dag også med forsikringsløsninger på de internationale markeder.

1
dedikerede medarbejdere
som udelukkende arbejder med nationale og internationale danske industri- og erhvervsvirksomheder.
1 %
vækst i kundeporteføljen

i 2021 fortæller os, at kunderne tager NORTH måden mere og mere til sig.