Industri og erhverv

En skræddersyet løsning

Har du svært ved at få overblik over virksomhedens samlede risici? Over hvem, der har ansvaret i forsikringssager, når eksterne parter og komplicerede kontraktforhold også er i spil?

Med vores individuelt tilpassede løsning får du et forsikringsprogram, der afspejler virksomhedens ønsker, strategi og reelle risikobillede. Via indgående erfaring, faglige kompetencer og vores internationale netværk, er vi din garant for optimale løsninger i Danmark såvel som internationalt.

I NORTH er det vores ambition at skabe det bedste overblik over nationale som internationale forsikringer for at sikre, at du altid har den optimale forsikringsløsning. Vi ved, det kræver indsigt og erfaring. Men vi ved også, at både du, forsikringsselskaberne og vi bliver stærkere, når vi deler viden og dyrker det gode samarbejde med udgangspunkt i åbenhed og tillid.

At omfavne globaliseringen kræver erfaring og teknisk viden

Hvor end din globale forretning fører dig, forstår vi at tage hensyn til lokal lovgivning, nuancer og traditioner. Via vores medlemskab af netværkene Howden One og WBN Global kan vi håndtere kunder med behov i stort set alle afkroge af verden. Og vi kan stå inde for, at ingen opgaver er for store eller for komplekse, da vi har mange års erfaring med dette, og nogle af de bedste internationale eksperter lige ved hånden.

Læs og høre mere om Howden One og WBN Global netværkene.

1 %
af vores kunder siger

inden for industri og erhverv hjælper vi i dag også med forsikringsløsninger på de internationale markeder.

1
dedikerede medarbejdere

som udelukkende arbejder med nationale og internationale danske industri- og erhvervsvirksomheder.

1 %
vækst i kundeporteføljen

i 2020 fortæller os, at kunderne tager NORTH måden mere og mere til sig.

NORTH er en vigtig samarbejdspartner for Hoffmann, og de har gennem kvalificeret rådgivning hjulpet med at forbedre risikostyringen og optimering af selskabets forsikringer.

John Larsen

Hoffmann A/S

Kontakt os

Tag kontakt nu