Erhvervsforsikring – Industri og Erhverv

Indenfor industri- og erhvervsforsikring hjælper vi dig med at få et solidt, samlet overblik over dit reelle risikobillede, så vi med afsæt i din virksomheds strategi og ønsker kan sammensætte det helt rigtige forsikringsprogram til dig.

Vi sikrer dig en forsikring i verdensklasse

Indenfor ’industri- og erhvervsforsikring’ hjælper vi dig med at få et solidt, samlet overblik over dit reelle risikobillede, så vi med afsæt i din virksomheds strategi og ønsker kan sammensætte det helt rigtige forsikringsprogram til dig – såvel nationalt som internationalt og med et klokkeklart overblik over ansvarsfordelingen i selv de allermest komplicerede kontraktforhold. Vores dybe erfaring, stærke faglige kompetencer og omfattende internationale netværk med eksperter fra Howden One og WBN Global, sikrer dig en forsikringsløsning i verdensklasse – og ikke kun, når det gælder forsikring af bygninger og ejendomme, men hele vejen rundt. 

Vil du høre mere om forsikringer til industri og erhverv?

Vores ekspertise og erfaring inden for forsikringer til industri og erhverv gør os i stand til at navigere i det komplekse system og sikre en smidig proces for vores kunder.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Partner og Segmentschef for Industri og erhverv, Jesper Krell, for en uforpligtende snak.

Jesper kan træffes man – fre kl. 9 – 16. 

Ring 52 10 60 16
Skriv til jkr@northrisk.dk