Specialister i forsikringsudbud

Vores specialister inden for skadeforsikring fører dig trygt gennem udbudsprocesserne, så der opnås en aftale og pris som passer til din virksomhed

Hvorfor bruge en specialist i forsikringsudbud?

NORTHs udbudsteam har i mere end et årti arbejdet med udbud og EU-udbud. Vi har gennemført utallige udbud og har en enorm erfaring. Udbudsteamet analyserer tilbuddene, evaluerer kvaliteten og relevansen i forhold til dine behov og hjælper med at identificere den bedst egnede tilbudsgiver.

Du får en specialist med forståelse for udbudsprocesser og forsikringskendskab, hvilket vil optimere dit udbudsresultat. Vi sikrer også at EU-udbudsreglerne bliver overholdt, og vi er opdateret om ændring i lovgivningen samt nye domme og afgørelse indenfor området.  

North kompas

Udbudsteamet dyrker detaljer og skaber struktur, så NORTH’s kunder kan nå deres udbudsmål indenfor den fastsatte tidsplan. 

Udbudsteamet i NORTH gennemfører Offentlige udbud og ikke-offentlige udbud. Vi har erfaring med begge dele.

De ikke-offentlige udbud er indenfor alle vores kunders brancher, og vores styrken ligger i det dybdegående forsikringskendskab og fokus på detaljen, så den rigtige løsning vælges. Vi inddrager data og viden fra alle relevante tilbudsgivere. Det gør os i stand til at tilbyde stærk rådgivning og unikke løsninger.

EU-udbud

EU-udbuddene gennemføres både efter Udbudsloven og Forsyningsvirksomhedsdirektivet, og her har vi især erfaring indenfor brancherne:

  • Offentlig
  • Bolig
  • Forsyning

Vores team af udbudsspecialister har høje standarder for gennemsigtighed og korrekt forvaltning af offentlige midler.

Vi har erfaring med udbudsplatforme som Mercell og CTM/EU-Supply, udvikling af evalueringsmodeller, markedsdialog og forhandlingsudbud. Vi kender betydning af en realistisk tidsplan for et tilfredsstillende udbudsresultat, og at de lovregulerede frister overholdes – men også at tidsplanen passer til praksis ved udbud af fx grænseoverskridende forsikringsdækning eller lagdelte forsikringsløsninger (layered programmes). Der deltager ofte udenlandske tilbudsgivere, når store komplekse projekter er i EU-udbud, og her har Udbudsteamet også erfaring med kontrol af den nødvendige dokumentation blandt andet ved brug af E-certis.

Et tillidsfuldt samarbejde med tilbudsgiverne

Vi er stolte af det tillidsfulde samarbejde, som vores Udbudsspecialister har med tilbudsgiverne. Vi har samarbejdsmøder med de førende forsikringsselskaber på markedet, og løbende dialog om produktudvikling og risikoappetit og markedet generelt.

Forhandling

Det gode og tillidsfulde samarbejde med tilbudsgiverne, skaber også de bedste forhandlingsmuligheder i ikke-offentlige udbud (rammerne for de offentlige udbud er nøje reguleret). Vi sikrer fair konkurrence og at der opnås den bedste mulige værdi for pengene.

Compliance

Vores erfarne specialister minimerer risiko for fejl, uregelmæssigheder eller juridiske konsekvenser. De sikrer, at alle nødvendige procedurer og dokumentationer er korrekte og opfylder lovkrav.

Vil du høre mere om forsikringsudbud?

Vores specialister inden for de enkelte forsikringstyper sikrer dig de rigtige dækninger til den mest konkurrencedygtige pris.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Udbudschef, Karin Wiggers, for en uforpligtende snak om miljøansvarsforsikringer. Karin kan træffes man – fre kl. 9 – 16. Ring 44 12 42 02 Skriv til [email protected]