Cyberforsikring - Tryghed ved datakriminalitet

For blot få år siden var cybersikkerhed lig med at undgå virus, databrud, og netværksnedbrud. I dag er den største trussel et ransomware-angreb, hvor virksomheder mister kontrollen og adgang til alle computernetværk. Fortrolige oplysninger er på spil, og i en verden hvor alt forretningskritisk ligger online, er muligheden for at producere og arbejde pludselig umuligt eller stærkt begrænset.

Bliv sikret med en cyberforsikring

Overvejer du at blive kunde, men har brug for at vide mere, inden du træffer beslutningen? Kontakt en af vores dygtige rådgivere og hør mere om cyberforsikring.

Download vores udgivelse om cyberforsikring ved cyberangreb og cyberkriminalitet

En cyberforsikring beskytter virksomheder mod finansielle omkostninger, der opstår som følge af cyberangreb og andre former for cyberkriminalitet, og hjælper med at reetablere driften så hurtigt som muligt.

cyberudgivelse
0 %

af CXO’er og it-fagfolk angiver, at deres
øgede bekymring for cybertrusler i nogen
eller i høj grad skyldes konflikten mellem
Rusland og Vesten.

0 %

af CXO’er og it-fagfolk angiver, hacktivister blandt de største trusler. Det er 11 %-point flere end sidste år og den største andel nogensinde.

0 %

af CXO’er og it-fagfolk angiver, at deres virksomhed har været udsat for mindst én sikkerhedshændelse inden for det seneste regnskabsår. Det er fjerde år i træk, at mere end hver anden virksomhed har været ramt.

Kilde: https://www.pwc.dk/da/publikationer/2022/cybercrime-survey.html

Tryghed ved datakriminalitet

Cyberkriminalitet er blevet hverdag for danske virksomheder. Virksomheder i alle størrelser udsættes i stigende grad for cyberangreb, som udføres med stadig mere avancerede metoder. Hackerangreb, internetsvindel, virus og DDoS-angreb er blot nogle eksempler.

Langt de fleste virksomheder er dybt afhængige af IT. Men uanset hvor godt der passes på, er der en betydelig risiko for, at I bliver udsat for cyberkriminalitet.

Et angreb kan lukke en produktion, koste tabt omsætning og skade kundetilfredsheden. Dette kan få næsten uoverskuelige konsekvenser for jer.

NORTH har derfor udarbejdet en målrettet forsikringsløsning, som hjælper jer tilbage til den daglige drift så hurtigt som muligt med specialistrådgivning indenfor både IT, jura og PR.

Dækning med Cyberforsikring

• Mistet persondata
• Driftstab/meromkostninger
• Afledt driftstab
• Cyberansvar over for tredjemand
• Afpresning
• Multimedieansvar
• Netbankforsikring (udvidelse)

Puljeordning

NORTH Cyberforsikring er en puljeordning, hvor risici for mange virksomheder samles. Dermed opnås stordriftsfordele, som I får glæde af gennem markedets bedste dækninger til fordelagtige priser.