Cyberforsikring - Tryghed ved datakriminalitet

For blot få år siden var cybersikkerhed lig med at undgå virus, databrud, og netværksnedbrud. I dag er den største trussel et ransomware-angreb, hvor virksomheder mister kontrollen og adgang til alle computernetværk. Fortrolige oplysninger er på spil, og i en verden hvor alt forretningskritisk ligger online, er muligheden for at producere og arbejde pludselig umuligt eller stærkt begrænset.

Bliv sikret med en cyberforsikring

Overvejer du at blive kunde, men har brug for at vide mere, inden du træffer beslutningen? Kontakt en af vores dygtige rådgivere og hør mere om cyberforsikring.

Tryghed ved datakriminalitet

Cyberkriminalitet er blevet hverdag for danske virksomheder. Virksomheder i alle størrelser udsættes i stigende grad for cyberangreb, som udføres med stadig mere avancerede metoder. Hackerangreb, internetsvindel, virus og DDoS-angreb er blot nogle eksempler.

Langt de fleste virksomheder er dybt afhængige af IT. Men uanset hvor godt der passes på, er der en betydelig risiko for, at I bliver udsat for cyberkriminalitet.

Et angreb kan lukke en produktion, koste tabt omsætning og skade kundetilfredsheden. Dette kan få næsten uoverskuelige konsekvenser for jer.

NORTH har derfor udarbejdet en målrettet forsikringsløsning, som hjælper jer tilbage til den daglige drift så hurtigt som muligt med specialistrådgivning indenfor både IT, jura og PR.

Dækning med Cyberforsikring

Download vores udgivelse om cyberforsikring ved cyberangreb og cyberkriminalitet

En cyberforsikring beskytter virksomheder mod finansielle omkostninger, der opstår som følge af cyberangreb og andre former for cyberkriminalitet, og hjælper med at reetablere driften så hurtigt som muligt.

cyberudgivelse

Truslen er stor og aktuel

Det er næppe længere nyt for nogen, at cybertruslen er relevant. Den er blevet et grundvilkår, som alle virksomheder må agere efter.

Samtidigt ser vi, at der bliver skruet op for ny regulering (fx NIS2 og DORA), og med det, stiller myndighederne nu konkrete krav til virksomhedens cybersikkerhed med den naturlige forudsætning, at man forstår og gør sig bekendt med sin cyberrisiko.

Via avanceret dataanalyse kan NORTH nu give dig øget indsigt i din aktuelle cybereksponering.

Få indblik i:

CyberCube partnerskab

NORTH har indgået et partnerskab med CyberCube, der tilbyder softwareløsninger og analytiske værktøjer, der hjælper med at forstå og kvantificere cyberrisici. 

Ved at anvende avanceret dataanalyse og modellering kan NORTH evaluere potentielle skader og tab på grund af cyberangreb og identificere muligheder for risikostyring. 

Din rapport indeholder

0 %

af CXO’er og it-fagfolk angiver, at deres
øgede bekymring for cybertrusler i nogen
eller i høj grad skyldes konflikten mellem
Rusland og Vesten.

0 %

af CXO’er og it-fagfolk angiver, hacktivister blandt de største trusler. Det er 11 %-point flere end sidste år og den største andel nogensinde.

0 %

af CXO’er og it-fagfolk angiver, at deres virksomhed har været udsat for mindst én sikkerhedshændelse inden for det seneste regnskabsår. Det er fjerde år i træk, at mere end hver anden virksomhed har været ramt.

Kilde: https://www.pwc.dk/da/publikationer/2022/cybercrime-survey.html

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen for at få mere at vide om, hvordan du kan beskytte din virksomhed mod følgerne af cyberangreb.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Financial Lines Practice Leader, Esben Bundsgaard, for en uforpligtende snak om cyberforsikring.

Esben kan træffes man – fre kl. 9 – 16.

Ring 26 24 26 26

Skriv til ebp@northrisk.dk

Esben Pedersen