Realkredit.

Real kredit rådgivning og overvågning, med sigte på nedskrivning af din restgæld eller ydelse. Der kan være mange fordele i at overvåge sit realkreditlån løbende. Lad os holde øje med renten for dig og se, hvornår du kan spare penge.

Tjen penge på dit realkreditlån.

Som risk guides inden for realkreditovervågning, sørger vi for at vores kunder tjener penge på deres realkreditlån, hvad end renten går op eller ned. Vores kunder er tilknyttet os som en abonnementsservice, hvor vi overvåger deres muligheder døgnet rundt, og informerer dem om deres personlige muligheder for omlægning og fortjeneste når de opstår. Vi kan skabe reelle besparelser for privatkunder og ejendomsadministrationer, erhvervsdrivende og andelsforeninger, der har et lån af en vis størrelse. 

NORTH måden inden for realkredit

Analyse: Hos NORTH overvåger vi realkreditrenten hele døgnet rundt, og på baggrund af vores dybe forståelse i markedet er vi i stand til at identificere, når en omlægning kan skabe værdi for dig.

Vurdering: Vi tager altid udgangspunkt i jeres realkreditlån, forventninger og risikovillighed, så vi kan identificere de muligheder, der opstår i markedet ud fra jeres behov. 

Anbefaling: Når renten befinder sig på et profitabelt niveau, tager vi altid direkte fat i jer og præsenterer vores klare anbefaling for omlægning, så I ikke behøver sætte jer yderligere ind i markedet. På baggrund af jeres svar på anbefalingen, kan vi omlægge lånet for jer. 

Overvågning: Som kunde er man garanteret en konstant overvågning af markedsrenten, så vi altid kan gribe ind og informere kunden om mulighed for gevinst eller besparelser. 

North kompas

Omlægning af realkreditlån.

Siden 2003 har vi udviklet et koncept til overvågning og omlægning af realkreditlån, der sikrer dig gevinst uanset om renten stiger eller falder. NORTH betragter hver enkelt omlægning i et større perspektiv og placerer lånet, så det altid stiller dig fordelagtigt uanset renteudviklingen.

Når renten går op, kan du omlægge dit lån til en højere rente, med en lavere restgæld til følge. Matematisk bliver restgælden reduceret med 7 point pr. 1% rentestigning.

Når renten igen falder, kan du omlægge til en lavere rente og dermed få en lavere ydelse på baggrund af den lavere restgæld.

Vi tilsikrer at du har et konvertibelt lån med fast rente over 30 år.

Du tilsluttes et abonnement der overvåger lånet døgnet rundt. Hver gang der opstår mulighed for en fordelagtig omlægning op eller ned i rente, bliver du kontaktet og forelagt en anbefaling om at handle, hvilket du blot skal svare ja eller nej til.

Vi guider dig til de bedste finansielle løsninger, til bedst mulig pris.

boligkvarter

Private boligejere

Der kan være mange fordele i at omlægge og overvåge sit realkreditlån løbende. Lad os holde øje med renten for dig og se, hvornår du kan spare penge.

Læs mere…

andelsboligforening

Andelsboligforening

Vi hjælper andelsboligforeninger med at se, hvornår de bør omlægge deres realkreditlån.

Læs mere…

stor bygning med mange vinduer

Ejendomsinvestorer

Gå ikke glip af de sidste marginaler på afkastet, som du kan opnå ved en løbende optimering af finansieringen.

Læs mere…

Bliv kontaktet af os.

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.