Udnyt renteudsving til at tjene penge på dit realkreditlån

Lad os overvåge dine realkreditlån døgnet rundt, så du ikke går glip af mindre restgæld og ydelse, når mulighederne opstår.

Få overvåget dine realkreditlån af realkrediteksperter

Som risk guides inden for realkreditovervågning, sørger vi for, at du tjener penge på dit realkreditlån, uanset om renten går op eller ned. Som kunde hos NORTH bliver du tilknyttet en abonnementsservice, hvor vi overvåger dine muligheder døgnet rundt, og informerer dig om dine personlige muligheder for omlægning og fortjeneste, når de opstår. Vi kan skabe reelle gevinster for privatkunder og ejendomsadministrationer, erhvervsdrivende og andelsboligforeninger, der har et lån af en vis størrelse. 

Løbende, intens overvågning giver billige og sikre lån

NORTH har over en årrække udviklet en systematik til overvågning og omlægning af realkreditlån baseret på klassiske fastforrentede obligationslån, så du får gevinst, uanset om renten stiger eller falder. Vi holder hele tiden skarpt øje med kursudviklingen og kan reagere hurtigt, når en omlægning kan betale sig, fordi vi allerede har indhentet de nødvendige dokumenter og underskrifter. Derfor er alt klar, når vi kontakter og orienterer dig om gevinsten ved en mulig omlægning.  

Vores koncept betyder også, at vi betragter hver enkelt omlægning i et større perspektiv og som et led i en fortløbende række af omlægninger. Vi placerer derfor lånet sådan, at det altid stiller dig fordelagtigt – uanset om renten går op eller ned i fremtiden. Fordi antallet af realkreditovervågnings-kunder hos os er begrænset, kan vi overvåge alle lån intensivt – i modsætning til banker og kreditforeninger, som umuligt kan pleje alle deres titusindvis af kunder med samme fokus og omhu. 

The NORTH Way - Realkredit

Analyse: Vi overvåger realkreditrenten døgnet rundt, så vi, med afsæt i vores dybe forståelse for rentemarkederne, kan identificere dine muligheder for omlægning.   

Vurdering: Fordi vi har indsigt i dine realkreditlån, dine forventninger og din risikovillighed, kan vi vurdere, hvilke muligheder, der er de mest relevante for dig.  

Anbefaling: Vi kontakter dig med det samme og præsenterer vores anbefalinger, når renten befinder sig på et profitabelt niveau. Såfremt du ønsker at slå til, omlægger vi efterfølgende lånet for dig. 

Overvågning: Vi garanterer dig en konstant overvågning af markedsrenten, så du kan udnytte enhver mulighed for at reducere din ydelse eller restgælden. 

North kompas

Vi holder øje med markedet og dine lån

boligkvarter

Private boligejere

Der kan være mange fordele i at omlægge og overvåge dit realkreditlån løbende. Lad os holde øje med renten for dig og se, hvornår du kan spare penge.

Læs mere…

andelsboligforening

Andelsboligforeninger

Vi hjælper andelsboligforeninger med at se, hvornår de bør omlægge deres realkreditlån.

Læs mere…

stor bygning med mange vinduer

Ejendomsinvestorer

Gå ikke glip af de sidste marginaler på afkastet, som du kan opnå ved en løbende optimering af finansieringen.

Læs mere…

Betaling for dit abonnement

Hos NORTH kan du betale for dit abonnement via betalingsservice, for at undgå unødige omkostninger.
Det har vi gjort nemt. Benyt dette link. Du kan også betale med kort. Benyt dette link.

Fremsend dokumenter