Realkredit

Realkreditrådgivning og overvågning med sigte på nedskrivning af din restgæld eller ydelse. Der kan være mange fordele i at overvåge sit realkreditlån løbende. Lad os holde øje med renten for dig og se, hvornår du kan spare penge.

Tjen penge på dit realkreditlån

Som risk guides inden for realkreditovervågning, sørger vi for, at du tjener penge på dit realkreditlån, uanset om renten går op eller ned. Som kunde hos NORTH bliver du tilknyttet en abonnementsservice, hvor vi overvåger dine muligheder døgnet rundt, og informerer dig om dine personlige muligheder for omlægning og fortjeneste, når de opstår. Vi kan skabe reelle gevinster for privatkunder og ejendomsadministrationer, erhvervsdrivende og andelsboligforeninger, der har et lån af en vis størrelse. 

The NORTH Way inden for realkredit

Analyse: Hos NORTH overvåger vi realkreditrenten hele døgnet rundt, og på baggrund af vores dybe forståelse i markedet er vi i stand til at identificere, hvornår en omlægning kan skabe værdi for dig.

Vurdering: Vi tager altid udgangspunkt i dit realkreditlån, dine forventninger og din risikovillighed, så vi kan identificere de muligheder, der opstår i markedet ud fra dit behov. 

Anbefaling: Når renten befinder sig på et profitabelt niveau, tager vi altid direkte fat i dig og præsenterer vores klare anbefaling for omlægning, så du ikke behøver sætte dig yderligere ind i markedet. På baggrund af dit svar på anbefalingen, kan vi omlægge lånet for dig. 

Overvågning: Som kunde er du garanteret en konstant overvågning af markedsrenten, så vi altid kan gribe ind og informere dig om mulighed for gevinst eller besparelser. 

North kompas

Omlægning af realkreditlån

Siden 2003 har vi udviklet et koncept til overvågning og omlægning af realkreditlån, der sikrer dig gevinst, uanset om renten stiger eller falder. NORTH betragter hver enkel omlægning i et større perspektiv og placerer lånet, så det altid stiller dig fordelagtigt uanset renteudviklingen.

Når renten går op, kan du omlægge dit lån til en højere rente, med en lavere restgæld til følge. Matematisk bliver restgælden reduceret med cirka 7 kurspoint, når renten stiger 1%-point.

Når renten falder igen, kan du omlægge til en lavere rente og dermed få en lavere ydelse på baggrund af den lavere restgæld.

Vi tilsikrer, at du har et 30-årigt fastforrentet obligationslån.

Du tilsluttes et abonnement, der overvåger lånet døgnet rundt. Hver gang, der opstår mulighed for en fordelagtig omlægning op eller ned i rente, bliver du kontaktet og forelagt en anbefaling om at handle, hvilket du blot skal svare ja eller nej til.

Aktiv gældspleje kort fortalt og tegnet på 3 minutter

Afspil video om NORTH

Vi guider dig til de bedste finansielle løsninger til bedst mulig pris

boligkvarter

Private boligejere

Der kan være mange fordele i at omlægge og overvåge dit realkreditlån løbende. Lad os holde øje med renten for dig og se, hvornår du kan spare penge.

Læs mere…

andelsboligforening

Andelsboligforening

Vi hjælper andelsboligforeninger med at se, hvornår de bør omlægge deres realkreditlån.

Læs mere…

stor bygning med mange vinduer

Ejendomsinvestorer

Gå ikke glip af de sidste marginaler på afkastet, som du kan opnå ved en løbende optimering af finansieringen.

Læs mere…

Betaling for dit abonnement

Hos NORTH kan du betale for dit abonnement via betalingsservice, for at undgå unødige omkostninger.
Det har vi gjort nemt. Benyt dette link. Du kan også betale med kort. Benyt dette link.

Kontakt os hvis du har et større lån end 1,5 mio. kr