Mød Financial Procurement-teamet

Vores eksperter har mange års erfaring i den finansielle sektor samt betalingsmarkedet, hvor de har hjulpet +200 virksomheder med at opnå bedre finansielle løsninger og priser. Mød vores kompetente team her.

Kontakt os

Overvejer du at blive kunde, men har brug for at vide mere, inden du træffer beslutningen? Kontakt en af vores dygtige rådgivere.

Benjamin har arbejdet i den finansielle sektor siden 2005, og har igennem årene udarbejdet adskillige finansielle løsninger til mellemstore og store virksomheder. Benjamin har en baggrund fra Danske Bank, senest som Acquisition Manager, hvor han havde ansvaret for at udarbejde individuelle løsninger til nye kunder. Tidligere har han været erhvervskundechef med koncernansvaret for en portefølje bestående af mellemstore og store virksomheder. Benjamin fungerer desuden som underviser og censor på finansielle uddannelser.

BENJAMIN FELDMAN 
Partner
60 60 91 49

Thomas har mere end ti års erfaring i den finansielle sektor og har en unik indsigt i finansielle løsninger og prissætningen af disse. Han har i al sin tid beskæftiget sig med virksomheder, hvor han senest har fungeret som erhvervskundechef i Danske Bank med koncernansvaret for en portefølje bestående af mellemstore – og store virksomheder. Tidligere har Thomas været leder for en erhvervsafdeling i et mellemstort pengeinstitut.

THOMAS HØGH JENSEN
Partner
60 60 27 92

Lasse har over 15 års erfaring i den finansielle sektor, bl.a. indenfor bankområdet og realkreditfinansiering – samt de seneste år med working capital-programmer. Lasse har en baggrund fra Danske Bank, hvor han gennem mange år har rådgivet om factoring-løsninger samt afkøbs- og SCF-programmer til mellemstore og store virksomheder. Tidligere har Lasse været ansat i Realkredit Danmark, hvor han har rådgivet nogle af de største realkreditkunder. Lasse har derfor dyb indsigt i det finansielle marked.

LASSE ULRICH REINHOLT
Chefkonsulent
23 69 72 01

Michael har i mere end 15 år arbejdet med IT, telefoni og online handel, herunder med betalingsløsninger, onlinebetalinger og betalingstyper. Michael har derfor stærke kompetencer indenfor disse områder og stort kendskab til betalingsmarkedet. Michael kommer senest fra en knap 5-årig periode i Nets, hvor han i kraft af sin rolle som Partner Manager, havde ansvaret for alle danske online partnere og varetog alt fra projektstyrede integrationer til individuelle- og markedsbestemte betalingsløsninger.

MICHAEL BECK HANSEN
Senior Chefkonsulent
50 45 00 00

Peter har arbejdet i den finansielle sektor siden 2007, og har igennem de seneste år udarbejdet adskillige finansielle løsninger til mellemstore og store virksomheder. Peter har en baggrund fra Nordea og Danske Bank, hvor han senest har fungeret som Senior Relationship & Acquisition Manager med ansvaret for en portefølje af virksomheder. Tidligere har han været leder af en erhvervsafdeling i Nordea.

PETER ENGLUND
Senior Chefkonsulent
23 24 84 93

Daniel har +20 års erfaring med rådgivning bl.a. betalingsløsninger og onlinebetalinger i Altapay, Express Bank, Santander Bank og Bambora/Worldline, hvor han varetog og rådgav partnere med individuelle og markedsbestemte betalingsløsninger.

DANIEL HOLSMOSE
Chefkonsulent
40 11 64 10

Jeppe har arbejdet i den finansielle sektor siden 2007, bl.a. hos Sydbank, Danske Bank og senest Vækstfonden med fokus på finansiering af vækstvirksomheder.

JEPPE MOESGAARD
Chefkonsulent
81 88 06 98

Daniel har 8 års erfaring inden for e-handel og betalingsløsninger i Dibs/Nets/Nexi. Først som 2nd linesupport, for derefter at opstarte deres customer success afdeling i Danmark. Indenfor customer success var Daniel ansvarlig for at integrere store og mellemstore virksomheder til Nets' online betalingsplatform og sikre, at hele betalingsflowet fungerede optimalt. Som baggrund for at arbejde med tekniske og komplekse systemer har Daniel en uddannelse indenfor IT.

DANIEL TOFT
Chefkonsulent
31 72 11 29

Marco har arbejdet med online handel- og konvertering siden 2019, og har igennem de seneste år hjulpet adskillige mellemstore og store virksomheder med at optimere deres online konverterings- og betalingsflow, samt betalingsaftale. Marco har en baggrund indenfor rådgivning. Senest har Marco været ansat som Partnership Manager hos betalingsaktøren Swiipe.

MARCO KOCH NIELSEN
Seniorkonsulent
81 77 44 24

Mathias er tidligere studerende på CBS – MSc in Finance and Accounting. Mathias har tidligere været ansat som økonomiassistent hos Medidyne. Mathias har været ansat i NORTH i + 2 år og bidrager med Informations- og dataindsamling, analyseudarbejdelsen, projekthåndtering samt med videreudviklingen af vores værktøjer og modeller.

MATHIAS STENKILSSON
Senior Analytiker
40 28 62 67

Emil er tidligere studerende på CBS – MSc in Finance and Accounting. Emil har tidligere været ansat som instruktor i økonomistyring på CBS. Emil har været ansat i NORTH i + 2 år og bidrager med Informations- og dataindsamling, analyseudarbejdelsen, projekthåndtering samt med videreudviklingen af vores værktøjer og modeller.

EMIL RYDING
Senior Analytiker
42 15 35 10

Christopher er studerende på CBS – MSc Finance & Investments. Christopher har været ansat hos NORTH i + 1 år og bidrager med informations- og dataindsamling, analyseudarbejdelse, projekthåndtering, samt videreudvikling af vores værktøjer og modeller.

CHRISTOPHER SØRENSEN
Analytiker
22 67 30 81

Morten er studerende på CBS – BSc in Economics and Business Administration.

MORTEN SKOVGAARD JENSEN
Analytiker
21 56 27 97