Financial Procurement medarbejdere

Mød teamet i Financial Procurement. Vores eksperter har mange års erfaring i den finansielle sektor samt betalingsmarkedet, og har udfærdiget adskillige betalings- og finansielle løsninger. Vi har guidet og hjulpet +100 virksomheder med at opnå bedre finansielle løsninger og priser. Se nogle af de mange virksomheder vi har hjulpet med at opnå bedre finansielle løsninger og priser.

Benjamin har arbejdet i den finansielle sektor siden 2005, og har igennem årene udarbejdet adskillige finansielle løsninger til mellemstore og store virksomheder. Benjamin har en baggrund fra Danske Bank, senest som Acquisition Manager, hvor han havde ansvaret for at udarbejde individuelle løsninger til nye kunder. Tidligere har han været erhvervskundechef med koncernansvaret for en portefølje bestående af mellemstore og store virksomheder. Benjamin fungerer desuden som underviser og censor på finansielle uddannelser.

BENJAMIN FELDMAN 
Partner
+45 6060 9149

Thomas har mere end ti års erfaring i den finansielle sektor og har en unik indsigt i finansielle løsninger og prissætningen af disse. Han har i al sin tid beskæftiget sig med virksomheder, hvor han senest har fungeret som erhvervskundechef i Danske Bank med koncernansvaret for en portefølje bestående af mellemstore – og store virksomheder. Tidligere har Thomas været leder for en erhvervsafdeling i et mellemstort pengeinstitut.

THOMAS HØGH JENSEN
Partner
+45 6060 2792

Lasse har over 15 års erfaring i den finansielle sektor, bl.a. indenfor bankområdet og realkreditfinansiering – samt de seneste år med working capital-programmer. Lasse har en baggrund fra Danske Bank, hvor han igennem mange år har rådgivet om factoring-løsninger, såvel som afkøbs- og SCF-programmer til mellemstore og store virksomheder. Tidligere har Lasse været ansat i Realkredit Danmark, hvor han har rådgivet nogle af de største realkreditkunder. Lasse har derfor en derfor en dyb indsigt i det finansielle marked.

LASSE ULRICH REINHOLT
Chefkonsulent
+45 2369 7201

Michael har i mere end 15 år arbejdet med IT, telefoni og online handel hvoraf Michael bl.a. har arbejdet med betalingsløsninger, onlinebetalinger og betalingstyper. Dette gør at Michael har mange kompetencer indenfor betalingsløsninger, herunder en væsentlig indsigt i markedet. Michael kommer senest fra en knap 5 årig periode i Nets, hvor han qua sin rolle som Partner Manager, havde ansvaret for alle danske online partnere og varetog alt fra projektstyrede integrationer til udarbejdede individuelle- og markedsbestemte betalingsløsninger.

MICHAEL BECK HANSEN
Chefkonsulent
+45 5045 0000

Jeanette har arbejdet med betalingsløsninger og betalingstyper i mere end 8 år. Jeanette har derfor stærke kompetencer indenfor betalingstyper - samt en unik indsigt i de rette individuelle betalingsløsninger og vilkår for den enkelte virksomhed. Jeanette har senest været ansat i Swedbank Pay i knap en femårig periode, hvor hun rådgav mellemstore og store virksomheder angående betalingsløsninger og betalingstyper. Tidligere har Jeanette været ansat i AltaPay og FinTrax.

JEANETTE RAVNBAK
Chefkonsulent
+45 9380 6671

Emil er studerende på CBS – MSc in Finance and Accounting. Emil har tidligere været ansat som instruktor i økonomistyring på CBS.

EMIL RYDING
Analytiker

Mathias er studerende på CBS – MSc in Finance and Accounting. Mathias har tidligere været ansat som økonomiassistent hos Medidyne.

MATHIAS STENKILSSON
Analytiker