Bolig og ejendomme

Med et unikt kundefokus skaber vi unikke resultater

Uanset hvilken løsning dit bolig- eller ejendomsselskab har i dag, er vi med NORTH metoden garant for, at du altid vil opleve optimale forsikringsløsninger, resultater og et second-to-none samarbejde omkring netop dine forsikringer. Vi inddrager alle parter i samarbejdet fordi vi ved, at netop samarbejde er vejen til gode resultater. Der er ingen smutveje. Og netop det faktum, at vores specialister har en ydmyg og fokuseret tilgang til arbejdet med store ejendomsporteføljer gør, at vi altid er på omgangshøjde med dine og markedets behov, ønsker og krav.

Branchekendskab

At kende sine kunder og sine kunders branche er helt essentielt for at skabe det nødvendige overblik og dermed de resultater, som vi i den sidste ende vil måles på. Store summer er i spil, når det handler om bolig- og ejendomsselskaber. Dette gælder også, når det rigtige forsikringsprogram skal sammensættes. Det skal omfatte alt fra skader i dagligdagen og hyppige renoveringer til nybyggerier til afholdelse af EU-udbud efter gældende regler.

I dit arbejde er du formentlig også optaget af at skabe overblik og dokumentation. I forsikringsøjemed hjælper vi dig med tryghedsskabende og skadesforebyggende tiltag, hvilket garanterer overblik, et godt skadesforløb og i den sidste ende, trygge lejere.

Udover at dine forsikringer skal være på konkurrencedygtige vilkår, er vores overbliks- og dokumentationsskabende værktøjer med til at sikre, at en stor del af din tid ikke skal gå med at administrere og forhandle forsikringer.

85 % af vore boligselskaber bruger NORTH som forsikringsmægler, efter vi havde opgaven i udbud. Med 1.500 ejendomme kan det være svært at bevare overblikket, men det hjælper NORTH os med. Vi har fået bedre styr på vore skader og udgifterne til forsikringer. NORTH har fundet en del alvorlige fejl i tidligere policer, som kunne være blevet fatale.

Bent Gail-Kalashnyk

Boligkontoret Danmark

1
mio. kvadratmeter

ejendomsforsikringer administreres i dag af os.

1
dedikerede medarbejdere

som udelukkende arbejder med bolig- og ejendomsselskaber.

1 %
vækst i kundeporteføljen

i 2020 fortæller os, at vi gør det rigtige.

Kontakt os

Tag kontakt nu

Christian Elmelund, Segmentchef
+45 2255 3910
chl@northrisk.dk

Forretningsområder.
Pension
Forsikring
Realkredit
Financial Procurement