Erhvervsforsikring – Bolig og Ejendomme

’The NORTH Way’-metoden er din sikkerhed for optimale forsikringsløsninger og enestående resultater.

Vi oversætter indsigter til stærke forsikringsprogrammer og resultater

Dyb indsigt i din virksomhed og branche er essentielt for at kunne sammensætte det helt rigtige forsikringsprogram, der omfatter alt fra skader i dagligdagen og hyppige renoveringer, nybyggerier samt afholdelse af EU-udbud efter gældende regler. Samtidig giver vi dig et unikt overblik og en solid dokumentation, ligesom vi hjælper dig med tryghedsskabende og skadesforebyggende tiltag. Dermed sikres det gode overblik og skadesforløb – i sidste ende betyder det også trygge lejere. Og det er præcis derfor, at kan vi levere de stærke resultater, som vi i sidste ende vil måles på.  

I dit arbejde er du formentlig også optaget af at skabe overblik og dokumentation. I forsikringsøjemed hjælper vi dig med tryghedsskabende og skadesforebyggende tiltag, hvilket garanterer overblik, et godt skadesforløb og i den sidste ende, trygge lejere.

Udover at dine forsikringer skal være på konkurrencedygtige vilkår, er vores overbliks- og dokumentationsskabende værktøjer med til at sikre, at en stor del af din tid ikke skal gå med at administrere og forhandle forsikringer.

Vi leverer stærkt på dine behov og ønsker

Der er store summer i spil, når du som bolig- eller ejendomsselskab skal sammensætte det helt optimale forsikringsprogram. Det er præcis derfor, at vi har udviklet den gennemtestede NORTH-metode, der sikrer dig det bedst tænkelige samarbejde omkring dine forsikringer og derfor også de helt rigtige løsninger.  

Vores dedikerede specialister har en ydmyg og fokuseret tilgang til arbejdet med store ejendomsporteføljer. Det betyder, at vi altid er på omgangshøjde med dine og markedets behov, ønsker og krav. Samtidig er det din garanti for absolut konkurrencedygtige vilkår og priser, ligesom vores overbliks- og dokumentationsskabende værktøjer frigiver tid, så du kan bruge den på andet end at administrere og forhandle forsikringer.   

Efter vi havde opgaven i udbud, er der du 85% af vores boligselskaber, der bruger NORTH som forsikringsmægler. Med 1.500 ejendomme kan det være svært at bevare overblikket, men det hjælper NORTH os med. Samtidig har vi fået meget bedre styr på vores skader og udgifterne til forsikringer, ligesom NORTH har fundet en del alvorlige fejl i tidligere policer, der kunne være blevet fatale. 

Bent Gail-Kalashnyk

Boligkontoret Danmark

Anmeld skade på ejendom

Anmeld skade direkte via nedenstående link. Vi modtager anmeldelsen og kontakter dig herefter.

Har du spørgsmål, kontakt os på tlf. 33 25 20 10 eller send en mail til [email protected].

mio. kvadratmeter
1

ejendomsforsikringer administreres i dag af os.

dedikerede medarbejdere
1

som udelukkende arbejder med bolig- og ejendomsselskaber.

vækst i kundeporteføljen
1 %

i 2023 fortæller os, at vi gør det rigtige.

Vil du høre mere om forsikringer til bolig og ejendomme?

Vores ekspertise og erfaring inden for forsikringer til bolig og ejendomme gør os i stand til at navigere i det komplekse system og sikre en smidig proces for vores kunder.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Simon Risvad, Partner og Segmentschef for Ejendomme, for en uforpligtende snak.

Simon kan træffes man – fre kl. 9 – 16. 

Ring 25 94 68 22
Skriv til [email protected]

Simon