Vores specialister inden for firmapension sikrer dig de rigtige aftaler til den rigtige pris

Hos NORTH får du innovativ, værdiskabende firmapensions-rådgivning med udgangspunkt i en veludbygget rådgivnings- og supportorganisation og en bred vifte af komplette pensions- og sundhedsaftaler. 

The NORTH Way - Firmapension

Analyse: Gennem en analyse af din virksomheds nuværende pensionsprofil og medarbejdernes situationer og behov skaber vi overblik over pensionsbehovene nu og her – og i fremtiden.  

Vurdering: Med afsæt i analysen vurderer vi din nuværende risikoprofil, så vi både kan identificere nye forebyggende initiativer og komme med bud på, hvordan du forbedrer din nuværende firmapensionsordning. Dermed får vi et bundsolidt fundament for vores anbefalinger til dig og dine medarbejdere

Anbefaling: Vi præsenterer dig for vores anbefalinger til forebyggelsesinitiativer, så du får det bedst mulige overblik over alle de dækninger, der vil sikre dig en stærk firmapensionsaftale. Vi kan også, for eksempel i forbindelse med udbud, hjælpe dig i forhandlingerne med de relevante firmapensionsaktører – og dét endda med et meget lille behov for involvering fra jeres side. Dermed får virksomheden både de rigtige dækninger og de rigtige priser. 

Overvågning: Vi overvåger løbende den enkelte medarbejders pensionsplan med afsæt i milepæle, så hun altid ved, om kursen er rigtig. Samtidig arbejder vi hele tiden på at identificere nye og bedre løsninger til den enkelte medarbejdere.  

North kompas

Vi tager en skræddersyet tilgang til dine pensionsaftaler

Kompleksiteten i markedet for firmapensioner er konstant stigende. Samtidig har Covid-19 haft nogle triste konsekvenser i form af en stor vækst i sygefraværet og i langvarige psykiske og fysiske skader. Det betyder, at mange forsikringsselskaber både har sat priserne op og forringet vilkårene.  

Derfor er der mere end nogensinde brug for en uvildig pensionsmægler med stor forhandlingskraft, der giver dig og dine medarbejdere overblik – og som samtidig sikrer jer de rigtige dækninger til de rigtige priser.  

Hos NORTH tager vi altid en skræddersyet tilgang til pensionsaftaler. Fordi det virker. Med afsæt i The NORTH Way starter vi nemlig med en analyse af din virksomheds nuværende pensionsprofil og medarbejdernes situationer og behov. I direkte forlængelse heraf leverer vi en bundsolid risikovurdering med gennemarbejdede anbefalinger til forebyggelsesinitiativer, ligesom vi løbende overvåger medarbejdernes pensionsmål. Den tilgang sikrer virksomheden og dine medarbejdere en rådgivningskvalitet og firmapensionsaftale i verdensklasse.   

Fakta om pensionsmarkedet

Markedet i bevægelse 

Pensionsmarkedet er komplekst og bevæger sig hele tiden. Der er de seneste år sket en konsolidering blandt de kommercielle pensionsselskaber. Samtidig er nye spillere kommet på markedet, herunder en række arbejdsmarkedspensionsselskaber, som ønsker at udfordre de etablerede kommercielle selskaber.  

Stort underskud 

Finanstilsynet arbejder på at skabe balance i pensionsselskabernes underskud på forsikringsdækningerne. Det gør de for at dæmme op for krydssubsidiering, hvor pensionsselskaberne finansierer underskud på forsikringerne via indtjeningen på kundernes pensionsopsparing. 

Nye investeringsmuligheder 

Pensionsopsparernes efterspørgsel på grønne investeringer er steget meget i de seneste år. Vi er overbeviste om, at den udvikling vil fortsætte og forventer at se en stigning i efterspørgslen på især billige, passivt forvaltede investeringsmuligheder.  

Automatiseret rådgivning 

Pensionsselskaberne har de seneste år investeret betydeligt i selvbetjeningsløsninger til kunderne. Det betyder, at mange kunder savner mulighed for personlige virtuelle og fysiske møder. 

 

Vi er eksperter i pensionsordninger

Djævlen i detaljen
I et komplekst og foranderligt marked er djævlen i detaljen vigtigere end nogensinde. Selv mindre forskelle i betingelser kan betyde en stor forskel for virksomheden og medarbejderne. Vi sætter derfor en stor ære i at have vores fokus rettet mod detaljerne, så vi kan guide dig og dine medarbejderne til at vælge de rigtige, individuelle løsninger.  

Risici på tværs af produkter 
Vi inddrager data og viden fra alle relevante leverandører. Det gør os i stand til at tilbyde stærk rådgivning og unikke løsninger. 

Erfarne folk 
Hos os har det stor prioritet at tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere i branchen – fordi uddannelse og erfaring er vigtig, når vi guider kunderne. Derfor har vi også detaljerede uddannelsesplaner for alle medarbejdere. Og det store antal kolleger med licens gør os stolte. 

Finanstilsynet 
Vi er godkendt som uafhængig forsikringsformidler af Finanstilsynet. 

Din risk guide inden for firmapension

Vi guider og hjælper dig med at realisere dine medarbejderes fremtidsdrømme gennem stærke pensionsløsninger. En solid indhentning af data og viden sikrer, at vi kan skabe en gennemarbejdet vurdering af din nuværende pensionsprofil – med afsæt i dine medarbejderes situationer og forventninger. På personniveau tager vi udgangspunkt i det individuelle dækningsbehov, som overvåges med fokus på de kortlagte milepæle. Det betyder, at vi kan tage en effektiv og målrettet dialog med 

pensionsselskaberne, så vi kan finde den helt rigtige løsning for privatpersonen, de enkelte medarbejdere eller for virksomheden som helhed. 

Muligheder i pensionsmarkedet

Fuld konkurrence

Vi ser fortsat stor konkurrence mellem de forskellige udbydere. Derfor anbefaler vi at konkurrenceudsætte eller genforhandle pensionsordningen og sundhedsforsikringen. Det sikrer, at aftalerne er konkurrencedygtige og attraktive på både pris og kvalitet. 

Forebyggelse

Indsigt i data og rettidig omhu er for os nøglen til at opnå optimal trivsel og tryghed for medarbejderne. Med baggrund i data og evidens guider vi dig til at sikre både en solid skadesforebyggelse og en hurtig, effektiv hjælp til syge medarbejdere. 

3-parts samarbejde

Hos NORTH ved vi, at den bedste pensions- og sundhedsordning skabes i et tæt og gensidigt respektfuldt samarbejde med selskaberne. Vi ønsker ikke at blive oplevet som konkurrent til selskaberne, men derimod som dén troværdige og kompetente guide, der skaber merværdi til både virksomheden og medarbejderne. 

Gør det nemt og nærværende

Pension er for mange et lavsinteresseområde, fordi det virker kompliceret og uoverskueligt. Men fordi vi guider både virksomheden og medarbejderne via simple tommelfingerregler og løbende opfølgning, bliver hele processen en god, overskuelig oplevelse for alle.  

Vil du høre mere om pension og livsforsikringer?

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, eller hvis du har spørgsmål til pension og livsforsikringer. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dine medarbejdere.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Partner og Direktør, Thomas Ammonsen, for en uforpligtende snak om pension.

Thomas kan træffes man – fre kl. 9 – 16. 

Ring 31 39 98 33
Skriv til [email protected]