Erhvervsforsikring.

Vi ved, at forsikringer er et nødvendigt onde, og at vi hjælper dig som kunde bedst ved at reducere kompleksiteten. Derfor gør vi arbejdet med forsikringer fuldkommen transparent og dermed langt mere ukompliceret. Vi er innovative og strategiske i vores rådgivning, og går altid efter værdiskabelse.

NORTH erhvervsforsikring.

Som risk guides inden for forsikring, foretager vi en dybdegående analyse af din virksomhed med udgangspunkt i virksomhedens nuværende risikoprofil. Vi kommer med forslag til forebyggelsesinitiativer, som skaber en ny og bedre risikoprofil. Vi forsikrer nemlig ikke bare, men præsenterer også en række forslag til forebyggelsesinitiativer, og på baggrund af dem, kan vi gå til forsikringsselskaberne med et retvisende billede af din virksomheds situation og dækningsbehov, som i den sidste ende giver dem de bedste forudsætninger for at tilbyde den rigtige forsikringsdækning og præmie. 

The NORTH Way inden for forsikring.

Risikoanalyse: Hos North analyserer vi altid din virksomheds nuværende risikosituation for at forstå jeres dækningsbehov. Med udgangspunkt i virksomhedsbesøg og samtaler samt informations- og dataindsamling, sætter vi os grundigt ind i jeres forsikringsselskaber.

Risikovurdering: Baseret på vores analyse er vi i stand til at vurdere jeres nuværende risikoprofil, men også komme med forebyggende og forbedrende initiativer, så I kan få det mest optimale og retvisende risikobillede at præsentere til jeres forsikringsselskaber.

Risikoanbefaling: Vi præsenterer og forhandler efterfølgende jeres nye risikoprofil til og for forsikringsselskaberne, og kan på baggrund af vores indgående forståelse af virksomheden komme med en klar anbefaling til hvilken løsning, der passer bedst til jeres situation og behov.

Risikoovervågning: Efter indgået aftale med et forsikringsselskab, holder vi altid øje med risikoudviklingen hos den enkelte kunde både på virksomheds- og markedsniveau, så vi altid kan komme hændelser og muligheder i forkøbet.

North kompas

NORTH kulturen.

Innovative.

Som kunde hos NORTH vil man opleve, at vi er innovative, fordi vi altid har flere og nyere ydelser til vores kunder.

Strategiske.

Hos NORTH bliver du mødt af en second to none service og guidance, der grundigt sætter dig ind i den nuværende situation, og tænker fremsynet og helhedsorienteret, når anbefalingen præsenteres.

Værdiskabende.

Som din uvildige guide er din tilfredshed og målindfrielse vores førsteprioritet, samtidig med at vi aldrig foretager os noget, som kun skaber værdi på papiret.

1 %
af vores kunder siger

at vi har en god forståelse for deres virksomheds problemstillinger.

1 %
af vores kunder siger

at vi hver dag giver dem den støtte og hjælp de forventer.

1 %
af vores kunder siger

at vores medarbejdere lever op til deres faglige og serviceringsmæssige krav.

1 %
omsætningsvækst

i gennemsnit fortæller os, at kunderne anerkender NORTH metoden.

Erhvervsforsikring inden for forskellige sektorer.

byggeplads med kraner

Industri og erhverv

Dyb indsigt i kundernes behov, ønsker og krav – nationalt og internationalt.

Læs mere…

bygning

Bolig og ejendomme

Et samarbejde bygget på åbenhed, tillid og et højt informationsniveau – begge veje.

Læs mere…

Fagfolk der kravler op ad en vindmølle

Offentlig og forsyning

Med stor erfaring og styr på udbudsprocesser skaber vi sikkerhed og overblik.

Læs mere…

erhvervsfolk omkring et bord

Mergers & Acquisitions

Reducere transaktionsrisici og beskytter investeringen.

Læs mere…

Hvad er Cyberforsikring, og hvordan sikrer du dig mod det?

Alt for mange bestyrelser og virksomheder lukker øjnene og håber, at lige præcis deres virksomhed er heldig og styrer udenom cyberkriminalitet. Men det gør den nok ikke. For som Misha Glenny, forfatter til flere bøger om cyberkriminalitet, siger: ”Der findes to slags virksomheder. Dem der ved, de er blevet hacket, og dem, der endnu ikke ved det”.

Bestyrelse og ledelse er derfor nødt til at erkende, at de virksomheder, de har fået ansvar for, ikke er 100 procent sikre, og aldrig vil blive det. Alle virksomheder, private eller offentlige, risikerer tab som følge af datakriminalitet. Kontakt os og hør nærmere.

Kontakt os.

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Send os en besked

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.