Vi oversætter branchekendskab til stærke forsikringsprogrammer og resultater indenfor forsyning og energi

Vores store branchekendskab og dedikerede fokus indenfor forsyning og energi sikrer dig de optimale forsikringsløsninger.

Vi sikrer dig den optimale forsikringsløsning

Med udgangspunkt i vores store erfaring inden for energi og forsyning, gør vi alt for at sætte os grundigt ind i den enkelte kundes specifikke behov og risici. Vi tegner med andre ord risikobilledet og ser på forbedringsmuligheder.

Vi er med hele vejen og sikrer den bedste risikoafdækning og de bedste forsikringsløsninger.

Fuldt fokus på den samlede risikoomkostning

Forsyningsselskaber er kendetegnet ved forskellige opgaver, ønsker og behov. Derfor agerer vi ikke som alvidende eksperter, men som en lyttende og dialogorienteret partner, der giver plads til dine individuelle syn på risici.

Den tilgang kombinerer vi med vores øvrige store branchekendskab. Det sikrer dig, at vi altid leverer de løsninger, som din organisation har brug for – også i forbindelse med skader, projekter og EU-udbud.

I vores samarbejde med NORTH, bliver vi altid mødt af engagerede og kompetente medarbejdere. Dette gælder både den daglige support og i forbindelse med de udbud, som NORTH har forestået for Andel. 

Elin Bonde

Andel-koncernen

Den bedste anbefaling, jeg kan give NORTH, er, at vi har arbejdet sammen i mere end 10 år og rådgivningen har i alle årene været på et meget højt niveau. Uanset om vores samarbejde har drejet sig om udbud af forsikringer, rådgivning omkring vores risikostyring, assistance på større skader, generel eller branchespecifik udvikling på forsikringsområdet, så ved vi, at NORTH er der 100% for os. Vores kontaktpersoner hos NORTH formår ligeledes at formidle et komplekst område, så det giver mening for de kollegaer, der er involveret i forsikringsområdet. 

Anders Mosegaard Jensen​

Silkeborg Forsyning​

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Faste kontaktpersoner, som kender dig og din virksomhed
  • Klare, erfaringsbaserede anbefalinger med fokus på budgetsikkerhed
  • Fuld åbenhed og tilgængelighed
  • Uvildig, nærværende, branchespecifik og transparent rådgivning
af Danmarks befolkning
1 %
forsynes af én af vores kunder.

Vil du høre mere om forsikringer til forsyning og energi?

Vores ekspertise og erfaring inden for forsikringer til forsyning og energi gør os i stand til at navigere i det komplekse system og sikre en smidig proces for vores kunder.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Partner og Segmentschef for Offentlig og Forsyning, Klaus Lodberg, for en uforpligtende snak.

Klaus kan træffes man – fre kl. 9 – 16.

Ring 23 23 01 53
Skriv til [email protected]