Om NORTH

Med NORTH har vi samlet nogle af landets dygtigste rådgivere – vores ambition er at blive Danmarks ledende, uvildige finansielle guides.

Overvejer du at blive kunde, men har brug for at vide mere, inden du træffer beslutningen? Kontakt en af vores dygtige rådgivere.

Hvem er NORTH?

NORTH er Danmarks første uvildige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og realkredit. Vi tilbyder private og offentlige virksomheder rådgivning enten som uvildig mægler eller via en omkostningseffektiv agenturmodel baseret på brancheaftaler, som sikrer mindre virksomheder gode aftaler til attraktive priser.

Tryghed gennem 360-graders risikorådgivning

NORTH skaber tryghed i dine beslutninger. Vi ved, at den finansielle sektor, og herunder forsikring og pension, kan være svær og tidskrævende at navigere i. Samtidig er det for langt de fleste lavinteresse-områder. Men ikke for os. Med afsæt i dyb faglighed, tilgængelighed og enkle beslutningsgange leder vi dig på rette vej, så du trygt kan fokusere på at indfri virksomhedens ambitioner og mål. Som jeres risk guide forpligter vi os til en personlig, 360-graders rådgivning af højeste kvalitet. Vi er sat i verden for at løse de af jeres udfordringer, som vi er eksperter i, så du og din virksomhed kan gå fremtiden sikkert i møde. At finde markedskonforme løsninger er en del af vores rådgivning, omend et partnerskab med os giver jer meget mere end det.

NORTH er en innovativ, faktabaseret virksomhed, der er sat i verden for at ryste træet i den finansielle branche. Vi har et moderne digitalt set-up til at indsamle og organisere data, så vi kan forstå den enkelte kundes unikke behov i dybden og præsentere vores løsninger klart og præcist. Det er The NORTH Way. Vi har gentænkt finansielle services og tilbyder netop det, som moderne virksomhedsledere har brug for.

The NORTH Way

Analyse: Hos NORTH starter vi altid med at investere tid i at lære din virksomhed at kende, så vi forstår dens helt unikke udfordringer og potentiale. Det gør vi blandt andet gennem samtaler, besøg i virksomheden samt en solid informations- og dataindsamling.

Vurdering: Med afsæt i den gennemarbejdede analyse af din virksomhed, har vi et stærkt fundament for at vurdere risikoprofilen og kan samtidig præsentere dig for initiativer, der reducerer din risiko og forbedrer dine vilkår. Det stiller os virkelig stærkt, når skal der forhandles vilkår og dækninger.   

Anbefaling: Fordi vi har et dybt kendskab til din virksomhed, bliver vores forhandlinger med finansielle udbydere og selskaber så fokuserede og optimale som overhovedet muligt. Det betyder, at vores anbefalinger bliver 100% skræddersyede til dig og din virksomhed. 

Overvågning: Forpligtelsen til dig som kunde stopper dog ikke med vores anbefalinger og dit valg af løsninger. Fordi vi overvåger de finansielle markeder døgnet rundt, kan vi løbende præsentere dig for nye muligheder med fokus på at reducere din risiko og forbedre dine vilkår. 

I sidste ende leder The NORTH Way kunden til den helt rette løsning, så de står tilbage med en betydelig risikominimering og bedre vilkår.

North kompas