Om NORTH

Altid ved din side – det er tanken bag NORTH.

Kontakt os

Overvejer du at blive kunde, men har brug for at vide mere, inden du træffer beslutningen? Kontakt en af vores dygtige rådgivere.

Med NORTH har vi samlet nogle af landets dygtigste rådgivere – vores ambition er at blive Danmarks ledende, uvildige finansielle guides

Vi vil gerne udfordre den finansielle sektor, gå skridtet længere og altid være på forkant med vores kunders behov. Vi tror på, at personlige og uvildige finansielle services er fremtiden. Derfor har vi samlet fire af landets bedste virksomheder inden for hver deres område – og derfor kan vi kan tilbyde finansiel rådgivning hele vejen rundt. 

Hos NORTH vil vi ikke bare være rådgivere, men også skabe tryghed som din kompetente guide gennem komplekse og risikobetonede finansielle beslutninger og processer. Som din risk guide er vi med dig på hele rejsen, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med at navigere sikkert i en branche, der alt for ofte er kendetegnet ved skjulte omkostninger og stor kompleksitet. 

The NORTH Way

Analyse: Hos NORTH starter vi altid med at investere tid i at lære din virksomhed at kende, så vi forstår dens helt unikke udfordringer og potentiale. Det gør vi blandt andet gennem samtaler, besøg i virksomheden samt en solid informations- og dataindsamling.

Vurdering: Med afsæt i den gennemarbejdede analyse af din virksomhed, har vi et stærkt fundament for at vurdere risikoprofilen og kan samtidig præsentere dig for initiativer, der reducerer din risiko og forbedrer dine vilkår. Det stiller os virkelig stærkt, når skal der forhandles vilkår og dækninger.   

Anbefaling: Fordi vi har et dybt kendskab til din virksomhed, bliver vores forhandlinger med finansielle udbydere og selskaber så fokuserede og optimale som overhovedet muligt. Det betyder, at vores anbefalinger bliver 100% skræddersyede til dig og din virksomhed. 

Overvågning: Forpligtelsen til dig som kunde stopper dog ikke med vores anbefalinger og dit valg af løsninger. Fordi vi overvåger de finansielle markeder døgnet rundt, kan vi løbende præsentere dig for nye muligheder med fokus på at reducere din risiko og forbedre dine vilkår. 

I sidste ende leder The NORTH Way kunden til den helt rette løsning, så de står tilbage med en betydelig risikominimering og bedre vilkår.

North kompas