Om NORTH

Med NORTH har vi samlet nogle af landets dygtigste rådgivere, og nu er det vores ambition at blive Danmarks ledende, uvildige finansielle guides​

Altid ved din side. Det er tanken bag NORTH. Vi vil gerne udfordre den finansielle sektor, gå skridtet længere og altid være på forkant med vores kunders behov. Vi tror på, at personlige og uvildige finansielle services er fremtiden, og derfor har vi samlet fire af landets bedste virksomheder inden for hver deres områder, så vi kan tilbyde finansiel rådgivning hele vejen rundt.

Men hos NORTH er vi ikke bare rådgivere, vi er din risk guide. Vi er med dig på hele rejsen, for at hjælpe med at navigere i en branche, der alt for ofte er kendetegnet ved skjulte omkostninger og kompleksitet.

The NORTH Way.

Analyse: Hos North analyserer vi altid kundens eller virksomhedens
situation. Med udgangspunkt i virksomhedsbesøg og samtaler samt informations- og dataindsamling, sætter vi os grundigt ind i deres muligheder.

Vurdering: Baseret på vores analyse er vi i stand til at vurdere kundens nuværende profil, men også komme med forebyggende og forbedrende initiativer, så de kan få det mest optimale og retvisende billede at præsentere til deres finansielle udbydere og selskaber. 

Anbefaling: Vi præsenterer og forhandler efterfølgende kundens nye profil til selskaberne, og kan på baggrund af vores indgående forståelse af virksomheden komme med en klar anbefaling til hvilken løsning, der passer bedst til deres situation og behov. 

Overvågning: Vores forpligtelse til kunden fortsætter også efter at vi har givet vores anbefaling, og kunden har besluttet sig for en løsning. Vi er dedikerede til at holde øje med markedet med specifikt henblik på kundens behov, så vi altid kan informere om ændrede forhold og muligheder, når de opstår. 

I sidste ende leder The NORTH Way kunden til den helt rette løsning, så de står tilbage med en betydelig risikominimering og bedre vilkår.

North kompas