Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Hos NORTH får du innovativ og værdiskabende forsikringsrådgivning med fokus på en korrekt forsikringsafdækning, underbygget af en yderst kompetent rådgivnings- og supportorganisation, inkl. vores specialister inden for både police- såvel som skadesiden.

Vores mål

Dine forsikringsbehov er vores mål

Kompleksiteten i markedet for erhvervsforsikringer er konstant stigende. Særligt har vi i de senere år set konsekvenser af Covid-19, krigen i Ukraine og historisk høj inflation få direkte indflydelse på erhvervsvirksomheders forsikringsafdækning over en bred kam. Det betyder, at mange forsikringsselskaber både har sat priserne op og forringet vilkårene.

Derfor er der mere end nogensinde før brug for en uvildig forsikringsmægler med indsigt i hvad der kan lade sig gøre og stor forhandlingskraft, der giver dig og din virksomhed et forkromet overblik – og som samtidig sikrer jer de rigtige dækninger til de rigtige priser. Hos NORTH bliver den uvildige mægler bakket op vores specialist-teams inden for en lang række forsikringsprodukter herunder erhvervs- og produktansvar.

Med afsæt i The NORTH Way bidrager vores meget erfarne specialister med at analysere din virksomheds nuværende forsikringsprofil, og med et fremsynet fokus på en risikovurdering gennemarbejdes anbefalinger til forebyggelsesinitiativer, ligesom vi løbende overvåger din virksomheds behov i takt med udviklingen. Den tilgang sikrer din virksomhed en rådgivningskvalitet, som vi i NORTH kun kan være stolte af.

North kompas

Kontrakter  

Vores specialister indenfor erhvervs- og produktansvar kan bistå med kompetent rådgivning indenfor kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, indkøbsbetingelser sammenholdt med erhvervs- og produktansvar for derigennem at give dig en kvalificeret forståelse af samspillet og dynamikken mellem kommercielle forhandlinger, lovgivning samt forsikringsafdækning. Det gør os i stand til at tilbyde stærk rådgivning om forhold som er komplekse for de fleste.

Vi er eksperter i detaljen

I et komplekst og foranderligt marked er djævlen i detaljen vigtigere end nogensinde. Selv mindre forskelle i forsikringsbetingelser kan betyde en stor forskel for din virksomhed. Vores specialister er garanter for at fange disse detaljer, og derfor kan vi guide dig og din virksomhed til at vælge de rigtige, individuelle løsninger, og samtidig give jer den forståelse af jeres risiko, som er nødvendig for at kunne drive en kernesund forretning.

Erfaring og kendskab til markedet

Vores specialister har årtiers erfaring og forståelse for erhvervsvirksomheders behov for konkret rådgivning om stort og småt i en travl hverdag. Inden for erhvervs- og produktansvar vil der i din virksomhed opstå behov for sparring, dialog og konkret feedback på kontraktuelle udfordringer set i lyset af den eksisterende forsikringsdækning.

Vores specialister har mange års erfaring både hos forsikringsselskaber såvel som hos forsikringsmæglere og kender derfor ikke mindst stakeholders i stort set alle forsikringsselskaber og har en indgående viden og adgang til hurtig og kompetente samarbejdspartnere, hvilket hjælper din virksomhed til at få afklaret og afdækket risici som måtte opstå undervejs, også uden for fornyelsesperioden.

Vil du høre mere om erhvervs- og produktansvarsforsikringer?

Vores specialister inden for de enkelte forsikringstyper sikrer dig de rigtige dækninger til den mest konkurrencedygtige pris.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Casualty Practice Leader, Maria Dige Nielsen,
for en uforpligtende snak om erhvervs- og produktansvarsforsikringer. 

Maria kan træffes man – fre kl. 9 – 16.

Ring 26 21 44 96
Skriv til mdn@northrisk.dk