3Shape har anvendt NORTH – Financial Procurement som uvildig rådgiver til sine finansielle aftaler

9. March 2022

3Shape udtaler:


”Det er essentielt for os at være konkurrencedygtige på alle parametre, hvorfor det er vigtigt at vi har tilfredsstillende vilkår og løsninger hos alle samarbejdspartnere. NORTH har bistået 3Shape med en gennemgang af vores finansielle set-up, hvor vi har oplevet kvalificeret og værdifuld uvildig rådgivning.  NORTH har udvist en professionel og saglig tilgang med en nicheviden inden for alle vores bankprodukter – og har positivt udfordret 3Shape på områder vi umiddelbart ikke havde vurderet et behov. I fællesskab fik vi derfor fastlagt scopet.  Vi har oplevet at NORTH har den fornødne ekspertise, og vist en evne til at føre en effektiv proces med 3Shape og vores finansielle leverandører med tilfredsstillende resultater til følge.” 

Om 3Shape.

3Shape udvikler og producerer næste generations teknologi, der kommer både tandlæger og patienter til gode og betjener kunder i over 100 lande vha. markedsledende innovativ teknologi med stor succes. I seneste regnskabsår havde 3Shape en nettoomsætning på ca. 1,7 mia. DKK på koncernniveau.

LinkedIn
Facebook

Skriv besked.

Læs nogle af vores andre nyheder.

blazing fire

Brandsikring af ejendomme

Book en gennemgang af jeres ejendom og få en guide til en bedre brandsikring Når brande omtales i medierne, spørger afdelingsbestyrelser og

Læs mere