Brandsikring af ejendomme

2. June 2022

Book en gennemgang af jeres ejendom og få en guide til en bedre brandsikring

Når brande omtales i medierne, spørger afdelingsbestyrelser og andels- og ejerforeninger sig selv, om brandsikkerheden er i orden. Ingen ønsker at komme i samme situation.

NORTH tilbyder en professionel brandteknisk gennemgang, hvor vi har fokus på brandsikkerhed i ejendommen. Gennemgangen fra kælder til kvist identificerer de forbedrende tiltag, der kan nedbringe brandrisikoen. Udbyttet er større tryghed for beboerne i ejendommen, men kan også på sigt resultere i lavere omkostning til brandforsikring.

Gennemgangen skal foretages sammen med en person, der kender ejendommen godt, for eksempel et bestyrelsesmedlem eller en vicevært. Undervejs drøftes forbedringstiltag, og vores ingeniør deler ud af sine mange års erfaring med at forebygge brande i boligejendomme. Efterfølgende udarbejder NORTH en risikorapport med anbefalinger til konkrete tiltag. Vores mål er at guide jer til en bedre brandsikring.

Sådan booker du en gennemgang
Kunne du tænke dig en bedre brandsikring, så book
en gennemgang med NORTHs brand- og byggesagkyndige ingeniør. Omkostningen afhænger af ejendomsstørrelsen og oplyses på forhånd.

Kontakt

Christian Elmelund
Segmentchef, NORTH
T: 22 55 39 10
E: chl@northrisk.dk

Simon Risvad
Forsikringsmægler, NORTH
T: 33 55 77 62
E: sr@northrisk.dk

Vanløse brand
LinkedIn
Facebook

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, eller hvis du har spørgsmål til brandsikring.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Mads Prangsgaard for en uforpligtende snak om forsikringer

Mads kan træffes man – fre kl. 9 – 16.

Ring 28 70 60 74
Skriv til mpr@northrisk.dk

Mads Prangsgaard

Læs nogle af vores andre nyheder.