Hvorfor er det en god ide at lave en pensionsordning?

6. April 2022

1. En sikring af din virksomhed 

Via en firmapensions- og sundhedsordning sikrer I både jeres virksomhed og jeres medarbejdere, hvis uheldet er ude. Forsikringsdækningerne hjælper, hvis jeres medarbejderne oplever problemer med helbredet i større eller mindre grad. Dette skaber en ekstra tryghed i hverdagen både for virksomheden og medarbejderen.

En sundhedsforsikring er bl.a. med til at sikre adgang til hurtig lægelig behandling uafhængigt af eventuelle ventetider i det offentlige behandlingssystem, hvilket gør, at dine medarbejdere kommer hurtigere igennem et sygdomsforløb. Tab af erhvervsevne forsikringen sørger for, at der udbetales en refusion til jer som arbejdsgiver, så længe medarbejderen er sygemeldt under ansættelse. For jer som arbejdsgiver betyder det, at I ikke er nødt til at opsige kernemedarbejdere, der bliver langtidssygemeldte. For jer som arbejdsgiver er det samtidigt muligt at ansætte en medarbejder i et sygevikariat. Herved bidrager en firmapensionsordning til, at både I som virksomheder og jeres medarbejdere er økonomisk sikrede ved langvarig sygdom.

2. En sikring af dine medarbejdere

En virksomheds vigtigste ressource er dens medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at de ved, at der er hjælp at hente, hvis de skulle komme galt af sted. Igennem en firmapensionsordning kan I tilbyde jeres medarbejdere en skræddersyet pensionsløsning, der er tilpasset den enkelte medarbejders behov. Herved er I med til at bane vejen for et trygt og økonomisk sikkert liv, hvor jeres medarbejdere både er godt forsikret i tilfælde af ulykke, sygdom og dødsfald.

At tilbyde en pensionsordning til jeres medarbejdere drejer sig ikke kun om, at de kan spare op til en tryg alderdom. Det er lige så vigtigt, at jeres ansatte og deres familier er godt forsikret, så de kan opretholde en god økonomi, hvis de skulle blive syge, komme ud for en ulykke eller afgå ved døden

3. Et personalegode til dine medarbejdere

En firmapensions- og sundhedsordning er et betydningsfuldt personalegode og en måde at vise, at I tager hånd om jeres medarbejdere både nu og i fremtiden. Ved at etablere en firmapensions- og sundhedsordning i jeres virksomhed, giver I jeres medarbejdere mulighed for at tegne ekstraordinære billige forsikringer med særligt gode vilkår. Det kan være en måde at tiltrække kvalificerede medarbejdere samtidig med, at arbejdsglæden og motivationen øges blandt de nuværende medarbejdere i jeres organisation. 

4. Du tilbyder dine medarbejdere en professionel rådgiver

Via en firmapensions- og sundhedsordning tilkobles I et fast rådgivningsteam. Det betyder, at I via en firmapensions- og sundhedsordning kan tilbyde jeres medarbejdere en professionel personlig rådgiver, der kan rådgive dem omkring forsikringsdækninger, investeringer mv. Herved tilbyder I jeres medarbejdere en rådgiver, som kan hjælpe og guide dem i forhold til nogle af de økonomiske beslutninger og overvejelser, der optræder i deres liv – både nu og når deres liv ændrer sig

5. Færre af medarbejdernes penge går til skat

Udover at gøre jeres virksomhed til en attraktiv arbejdsplads og give jeres medarbejdere tryghed i dagligdagen og økonomisk sikkerhed i fremtiden, så er der også skattemæssige fordele forbundet med en firmapensions- og sundhedsordning. 

LinkedIn
Facebook

Kontakt os.

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Læs nogle af vores andre nyheder.

blazing fire

Brandsikring af ejendomme

Book en gennemgang af jeres ejendom og få en guide til en bedre brandsikring Når brande omtales i medierne, spørger afdelingsbestyrelser og

Læs mere