Brøndum har anvendt NORTH – Financial Procurement som uvildig rådgiver ifm. leasingudbud af flåde

30. August 2022

Brøndum udtaler flg.:

”Brøndums forretningsmodel er meget afhængig af vores køretøjer, som benyttes i det daglige af vores medarbejdere til at kunne servicere vores kunder, og i en omskiftelig hverdag er det derfor essentielt med en stabil og fleksibel samarbejdspartner indenfor leasing, som samtidig kan tilbyde de produkter og services en virksomhed af vores størrelse kræver.

NORTH har igennem processen udvist en professionel, struktureret og saglig tilgang med en nicheviden indenfor leasing, fleet management, finansiering, mm. som betyder at Brøndum ifm. udbudsprocessen har opnået markant bedre betingelser og priser, hvor samspillet endvidere mellem de ansvarlige hos Brøndum og NORTH har været komplementerende og meget tilfredsstillende.

Dette samtidig med at NORTH har drevet processen fra start til slut, hvilket betyder at eget tidsforbrug er blevet markant mindre, end hvis vi selv skulle have forestået processen alene. ”

brøndum logo

Om Brøndum.

Brøndum udfører tekniske installationer og bidrager til grøn omstilling og udvikling af byggerier. Vi er blandt Danmarks største og ældste teknikentreprenører og leverer energieffektive kvalitetsløsninger og teknisk service inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme, køl og el til boliger, bygninger og industrianlæg i Danmark, Grønland og i Nordatlanten. Brøndum har cirka 500 medarbejdere og en årlig omsætning på mere end 600 mio. kr.

LinkedIn
Facebook

Skriv besked

Tag kontakt nu

Lasse Reinholt
Chefkonsulent

T: 23 69 72 01
E: lur@northrisk.dk

Lasse Reinholt

Læs nogle af vores andre nyheder.

blazing fire

Brandsikring af ejendomme

Book en gennemgang af jeres ejendom og få en guide til en bedre brandsikring Når brande omtales i medierne, spørger afdelingsbestyrelser og

Læs mere