Pressemeddelelse: NORTH accelererer væksten ved køb af Erhvervsforsikring Danmark og Assurance Partner

2. March 2022

NORTH accelererer væksten

Det finansielle rådgivningshus NORTH har købt Erhvervsforsikring Danmark, der formidler forsikring til mindre og mellemstore virksomheder, og Assurance Partner, som er specialist i forsikringer til boligforeninger og ejendoms-selskaber. Opkøbene udbygger NORTHs markedsledende position og styrker det samlede tilbud til kunderne. 

NORTH blev etableret i foråret 2021 som et unikt finansielt rådgivningshus, der tilbyder private og offentlige virksomheder uvildig og samlet rådgivning inden for skadesforsikring, pension, finansielle aftaler og realkreditfinansiering. Selskabet har skabt en avanceret og intelligent digital platform, der gør det muligt at udvikle kundevendte værktøjer, som sikrer hurtigt og enkelt overblik over oplysninger om den enkelte virksomhed og markedet. Med købene af Erhvervsforsikring Danmark og Assurance Partner skærper NORTH rådgivningsydelserne og udvider kundebasen væsentligt til flere end 5.500 virksomheder. 

”Vi har skabt et samlet og stærkt dansk rådgivningshus med fokus på at guide kunderne i et komplekst finansielt univers, og nu styrker vi rådgivningen til mindre og mellemstore virksomheder samt alle typer af boligforeninger og ejendomsselskaber. Vi ser frem til at fortsætte fremgangen med nye kompetente kollegaer, så vi kan tilbyde eksisterende og nye kunder en større og mere komplet ydelsespalet,” siger Lars Gundorph, Group CEO, NORTH. 

Erhvervsforsikring Danmark er et agentur for skadesforsikring til mindre og mellemstore virksomheder og har siden 2008 opbygget en landsdækkende portefølje af virksomhedskunder baseret på brancheaftaler og særlige aftaler for andelsbolig- og ejerforeninger, ejendomsselskaber og håndværkere. 

”Ved at trække på de fælles kompetencer i NORTH kan vi tilbyde bedre rådgivning til vores eksisterende kunder og tiltrække nye sammen. NORTH har allerede en stærk position i markedet, og vi glæder os over at få en endnu bedre platform for at udvikle et stærkere tilbud til de mellemstore kunder,” siger CEO Jørn Buhl Pedersen, Erhvervsforsikring Danmark. 

Assurance Partner er specialiseret i forsikring til boligforeninger og ejendomsselskaber og har siden 1992 opbygget en stærk position inden for rådgivning om forsikringsbehov og -løsninger til andelsbolig- og ejerforeninger, ejendomsselskaber og -administratorer samt advokater. 

”Vi glæder os til at udvikle forretningen som en del af NORTH, der har skabt banebrydende og værdiskabende tilbud til kunderne. Sammen står vi stærkt som en af de førende rådgivere inden for risikostyring og forsikring af ejendomme. Det vil vores og hele koncernens kunder få endnu større glæde af fremover,” siger adm. direktør Niels Ole Sloth, Assurance Partner. 

Markedet for finansiel rådgivning gennemgår en hastig udvikling i takt med, at mange virksomheder oplever stigende priser og skærpede vilkår. Det har aldrig været vigtigere at have fuldt overblik over forsikrings- og pensionsforhold samt finansielle aftaler. 

”Vi er glade for at understøtte NORTHs ambition om at etablere en sand markedsleder inden for finansiel rådgivning til erhvervsvirksomheder i Danmark. De to nye investeringer er vigtige skridt på vejen, og vi ser fortsat gode muligheder i tråd med selskabets strategi om at accelerere væksten både organisk og gennem opkøb,” siger partner Rune Lillie Gornitzka, Polaris. 

Ejere og ledelse i Erhvervsforsikring Danmark og Assurance Partner investerer i NORTH sammen med Polaris og virksomhedens ejere og ledelse. Parterne har aftalt ikke at oplyse købspriserne. 

Yderligere oplysninger: 

Lars Gundorph, Group CEO, NORTH, 
25 97 20 00
LG@northrisk.dk

Om NORTH 

NORTH blev etableret i 2021 ved indgåelse af et partnerskab mellem Contea, Jysk Pension, FinPro og Status. I dag er NORTH Danmarks første uvildige rådgivningshus inden for skadesforsikring, pension, financial procurement og realkredit. Inden for de fire forretningsområder har NORTH over 135 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere, der leverer samlet rådgivning og sikrer private og offentlige virksomheder overblik fra en betroet, personlig guide. 

NORTH tilbyder rådgivning enten som uvildig mægler eller via en omkostningseffektiv agenturmodel baseret på brancheaftaler, som giver mindre virksomheder optimal dækning til en attraktiv pris. De to søjler i forretningen dækker forskellige behov og sikrer finansielle og rådgivningsmæssige løsninger af høj værdi og kvalitet til den rigtige pris. Virksomheden er ejet af kapitalfonden Polaris og ledende medarbejdere. 

Kontakt os

Læs nogle af vores andre nyheder

medarbejder foran computer

Warranty & Indemnity forsikring

Warranty & Indemnity forsikring Forsikring af distressed transaktioner Sondring mellem den typiske W&I proces og en transaktion med et nødlidende selskabI en

skov med sne oppefra

Winter is coming?

Hvordan sikrer du som virksomhedsleder finansieringen, der får din virksomhed igennem stormen? Massiv inflation og stigende renter er sjældent noget som er

bro

NORTH Forsikring markedsrapport 2022

Velkommen til NORTH markedsrapport 2022. Formålet med denne markedsrapport er at give et indblik i udviklingen i såvel det nationale som det