NORTH
netværksdag

Torsdag d. 9 juni 2022
Kl. 9.00 - 15.30

NORTH_Netværksdag 2022

Hvordan effektiv risikostyring gennem overblik og forebyggelse kan påvirke udbuddet af forsikringer - og dermed priser og vilkår.

For alle med interesse inden for risikostyring, indkøb og forsikring fra kommuner, regioner og forsyningsselskaber samt leverandører.

Velkommen til NORTH netværksdag 2022 hvor vi gennem viden, eksempler, oplæg og debat guider dig til effektiv risikostyring i kommuner, regioner og forsyningsselskaber. Hovedtemaet er adfærd og forebyggelse, som udgør 80% af effektiv risikostyring – det vigtigste parameter til at holde forsikringspriserne nede og antallet af tilbudsgivere oppe. En række spændende indlægsholdere vil give dig indsigt og viden om værktøjer til god risikostyring, og naturligvis kommer vi ikke udenom trends på forsikringsmarkedet samt bl.a. udfordringerne med cyberkriminalitet. Endelig bliver der som altid rig lejlighed til at netværke med kollegaer og leverandører og udveksle erfaringer.

Det praktiske


Tid Torsdag den 9. juni 2022 kl. 9.00-15.30

Sted Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Deltagere Alle med interesse inden for risikostyring, indkøb og forsikring fra kommuner, regioner og forsyningsselskaber samt leverandører. (Dog begrænset til 2 personer for leverandører).

Pris Kr. 1.695 per deltager / Rabat kr. 600 per deltager for NORTH kunder

Tilmelding Julie Melin: jme@northrisk.dk

Frist Torsdag den 12. maj 2022

LinkedIn
Facebook

Kontakt os.

Læs nogle af vores andre nyheder.

blazing fire

Brandsikring af ejendomme

Book en gennemgang af jeres ejendom og få en guide til en bedre brandsikring Når brande omtales i medierne, spørger afdelingsbestyrelser og

Læs mere