Sådan sikrer du optimal finansiering af din investering

Som ejendomsinvestorer, fonde og virksomheder kan det være svært at sikre, at realkreditlånene i ejendommene altid er optimeret. Vores erfaring er, at der primært er fokus på finansieringen i forbindelse med købet af ejendommen. Derefter flyttes fokus helt naturligt til driften, og finansieringen får lov til at passe sig selv. Derfor går mange glip af de gevinster, som der kan opnås ved en løbende optimering af finansieringen.

Kontakt os

Overvejer du at blive kunde, men har brug for at vide mere, inden du træffer beslutningen? Kontakt en af vores dygtige rådgivere og hør mere om finansiering af din investering.

Spar tid og tjen penge på dit realkreditlån

Vores eksperter overvåger realkreditmarkedet for at sikre, at du altid har det optimale realkreditlån, hvad enten du er ejendomsinvestor, fond eller virksomhed. Når der viser sig nye muligheder, hjælper vi dig med de seneste markedsindsigter og yder uvildig rådgivning. Vi præsenterer finansielle løsninger og tager os af alt det praktiske inklusiv forhandlingen for at reducere omkostningerne. Dermed sparer du ikke bare tid, men også penge.

  • Korrekt finansiel strategi og realkreditbelåning
  • Uvildig ekspertrådgivning sparer tid og penge
  • Overvågning af realkreditlån

Finansiel rådgivning på sagsbasis

Ud over den løbende optimering af ejendommens lån, kan der opstå behov for ad-hoc finansiel bistand. 

Vi kan blandt andet tilbyde rådgivning i forbindelse med:

  • Finansiering i forbindelse med køb og salg af fast ejendom
  • Optagelse af tillægslån, fx ved vedligeholdelse af ejendommen
  • Genforhandling af eksisterende låneengagementer, fx ved bidragsændringer
  • Refinansiering ved udløb af afdragsfrihed
  • Udbud af samlet bank- og realkreditengagement

Ofte stillede spørgsmål

Første indledende møde er gratis og uforpligtende. På baggrund af mødet vil vi præsentere jer for et tilbud, som herefter vil danne grundlag for et samarbejde. Tilbuddet vil indeholde de arbejdsopgaver vi skal løse, samt en pris for disse.