Realkreditovervågning

Med hensyn til dit boliglån er der langt flere muligheder end du tror. Det hjælper NORTH dig med.

Intensiv overvågning giver billige og sikre lån

NORTH har over en årrække udviklet en systematik til overvågning og omlægning af realkreditlån baseret på klassiske fastforrentede obligationslån, hvor du får gevinst, uanset om renten stiger eller falder.

Vi holder skarpt øje med kursudviklingen og reagerer hurtigt, når en omlægning kan betale sig. Vi har nemlig allerede indhentet de nødvendige dokumenter og underskrifter, så alt er klar, når vi kontakter dig og orienterer om gevinsten ved en mulig omlægning. Hvis du siger ”ja”, vil NORTH tage sig af det efterfølgende bureaukrati og du skal blot skrive under med dit nem-ID via din netbank. Det eneste du som kunde skal tage stilling til er, hvornår du er helt tilfreds med omlægningens resultater.

Vores koncept betyder også, at vi betragter hver enkelt omlægning i et større perspektiv og som et led i en fortløbende række af omlægninger. Vi placerer derfor lånet således, at det altid stiller dig fordelagtigt uanset, om renten efterfølgende går op eller ned. NORTH har et begrænset antal kunder og kan derfor overvåge alle lån intensivt – i modsætning til banker og kreditforeninger, som umuligt kan pleje alle deres titusindvis af kunder med samme omhu.

Flere muligheder end du tror

Måske ved du godt at man kan omlægge et fast forrentet lån når renten enten stiger eller falder, men mange mennesker ved ikke hvor ofte denne mulighed reelt har været til stede siden midten af 1990’erne. Faktisk har der i gennemsnit været en til to omlægningsmuligheder om året.

Vigtigere er det imidlertid, at selv om renten generelt har været faldende, har der på vejen ned været mange muligheder for at konvertere op, og dermed skære store summer af sin restgæld.

Et forhold der historisk har gjort fast forrentede lån langt billigere end hvad de fleste tror.

Bliv kontaktet af os