Realkreditovervågningabonnement. Gå ikke glip af fortjeneste på dine realkreditlån.

Hvor tit har din bank kontaktet dig med forslag til at omlægge dit realkreditlån?  Vores gæt er: meget sjældent eller aldrig.  Og derfor taber du penge. For selv små udsving i renterne kan give dig en lavere ydelse eller en mindre restgæld ved lånomlægning.

Omlægning af realkreditlån​

Siden 2003 har vi udviklet og konstant styrket et koncept til overvågning og omlægning af realkreditlån. Det sikrer dig gevinst – uanset om renten stiger eller falder. NORTH betragter hver enkel omlægning i et større perspektiv og placerer lånet, så det altid stiller dig fordelagtigt uanset renteudviklingen. 

Når renten går op, kan du få en lavere restgæld ved at omlægge dit lån til en højere rente. Matematisk bliver restgælden reduceret med cirka 7 kurspoint, når renten stiger 1%-point.  

Når renten falder igen, kan du omlægge til en lavere rente og dermed få en lavere ydelse på baggrund af den lavere restgæld. Vi tilsikrer, at du har et 30-årigt fastforrentet obligationslån. 

Du tilsluttes et abonnement, der overvåger lånet døgnet rundt.  Hver gang, der opstår mulighed for en fordelagtig omlægning op eller ned i rente, kontakter vi dig straks. På den måde kan vi med aktiv gældspleje ændre dit realkreditlån fra at være dit største passiv til at blive dit største aktiv. 

Overvågning af realkreditlån

Ofte stillede spørgsmål

Vi kan overvåge alle realkreditlån, men vi fokuserer på fast forrentede realkreditlån. Lånets størrelse skal være på minimum 1 mio.kr. af hensyn til omkostningerne ved at omlægge.

Ja! Da vi har et fast samarbejde med Realkredit Danmark og Totalkredit via Lån & Spar og Pensam Bank, kan omlægning af lån ske særligt hurtigt.

Hvis renten stiger, stiger ydelsen ligeledes på rentetilpasningslånet. Typisk vil boligpriserne falde, når renten stiger – mens restgælden forbliver den samme på rentetilpasningslånet. Det vil sige at friværdien i boligen falder. Hvis du har et fast forrentet lån, forbliver ydelsen den samme. Samtidig medfører de faldende obligationskurser, at du kan skære noget af gælden ved at opkonvertere lånet.

Vores systemer følger udviklingen i renter og obligationskurser. På det grundlag beregner vi om det kan betale sig for dig at lægge dine realkreditlån om – inklusive alle omkostninger!

Hvis du er kunde i Danske Bank,  Lån & Spar Bank eller Pensam Bank, så er din bank kun glad for, at du samarbejder med os. Vi har et fast samarbejde med disse banker og deres realkreditforeninger Realkredit Danmark og Totalkredit. Er du kunde i en anden bank og har dine lån i en anden kreditforening, skal du skifte til Realkredit Danmark eller Totalkredit i forbindelse med en omlægning af lån. Men du behøver ikke at skifte bank.

Nej. Hos NORTH benytter vi kun klassiske fastforrentede danske realkreditobligationer og dermed er risikoen mere af teoretisk karakter. NORTH er godkendt af Finanstilsynet som boligkreditformidler og vi har naturligvis den lovpligtige ansvarsforsikring, som sikrer dig, hvis vi begår en fejl.

Når du skal købe bolig, kan NORTH fungere som din rådgiver og skabe sikkerhed og fordele i forhold til din konkrete situation. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til netop dit behov. Vi kan på den måde sikre, at du får det rigtige lån fra begyndelsen. Det vil sige et lån, der giver en fast og kendt ydelse, og som giver dig mulighed for at udnytte alle fremtidige muligheder ved rentestigninger og rentefald. Vi kan også være din rådgiver ved salg af bolig. Vi kan hjælpe med at indfri realkreditlånet under bedre betingelser end bankens standard tilbud. I mange tilfælde kan vi nemt spare dig for 20.000-30.000 kroner eller mere.