Offentlig og forsyning

Vores store branchekendskab og dedikerede fokus på dine behov sikrer dig de optimale forsikringsløsninger.

Altid fuldt fokus på den samlede risikoomkostning

Kommuner, regioner og forsyningsselskaber er kendetegnet ved forskellige kulturer, ønsker og behov. Derfor agerer vi ikke som alvidende eksperter, men som en lyttende og dialogorienteret partner, der giver plads til dine individuelle syn på risici. Den tilgang kombinerer vi med vores øvrige store branchekendskab. Det sikrer dig, at vi altid leverer de løsninger, som din organisation har brug for – også i forbindelse med EU-udbud. Vi har altid den samlede risikoomkostning (herunder forsikringspræmier, selvrisici, konsekvenserne af selvforsikring og mæglerhonorar) for øje.

Det er den samlede omkostning, der bør have dit fokus – så det er vores også.  

1
Kommuner

af Danmarks 98 kommuner samarbejder med os.

1
Regioner

ud af Danmarks nuværende 5, samarbejder med os.

1 %
af Danmarks befolkning

forsynes af en af vores kunder.

I vores samarbejde med NORTH, bliver vi altid mødt af engagerede og kompetente medarbejdere. Dette gælder både i forbindelse med den daglige support, men også i forbindelse med de udbud som NORTH har forestået for Andel.

Elin Bonde

Andel-koncernen

Den bedste anbefaling, jeg kan give NORTH er, at vi har arbejdet sammen i mere end 10 år, og rådgivningen har i alle årene været på et meget højt niveau. Uanset om vores samarbejde har drejet sig om udbud af forsikringer, rådgivning omkring vores risikostyring, assistance på større skader, generel eller branchespecifik udvikling på forsikringsområdet, så ved vi, at NORTH er der 100 % for os. Vores kontaktpersoner hos NORTH formår ligeledes at formidle et komplekst område, så det giver mening for de kollegaer, der er involveret i forsikringsområdet.

Anders Mosegaard Jensen​

Silkeborg Forsyning​

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, eller hvis du har spørgsmål vedrørende din erhvervsforsikring. Vi guider dig til flere fordele og mindre risici.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Mads Prangsgaard for en uforpligtende snak om forsikringer indenfor det offentlige og forsyning.

Mads kan træffes man – fre kl. 9 – 16.

Ring 28 70 60 74

Skriv til mpr@northrisk.dk

Mads Prangsgaard