Verden kræver nytænkning omkring arbejds- og ansvarsskade

Verden og risikobilledet har ændret sig dramatisk de senere år. Hos NORTH ved vi, at den udvikling kræver en helt ny tilgang til erhvervsforsikringer. Vi kan hjælpe med en skræddersyet løsning, der dækker hele paletten eller vi kan byde ind med konsulentydelser. Det hele handler om den bedste dækning til den bedste pris – og ikke mindst juridisk hjælp, hvis arbejdsskaden skulle ske.

Vi skræddersyr den præcise arbejds- og ansvarsskade til jer

Hos NORTH arbejder vi ikke med standardløsninger. Vi har udviklet vores egen metode, The NORTH Way, hvor vi analyserer os frem til et klart og retvisende billede af netop din virksomheds risikoprofil og dækningsbehov, når det gælder arbejdsskader og ansvarsskader. 

Ring på 46 30 60 40 for at komme direkte igennem til arbejdsskadeteamet.

Den rigtige dækning af arbejdsskader og ansvarsskader kræver eksperter

I en stadig mere og mere kompleks verden er det af stor betydning, at vi som forsikringsrådgivere følger udviklingen tæt. Den har nemlig stor indflydelse på kravene til din risikodækning.

Det er lovpligtigt at tegne en arbejdsskadeforsikring, men det står ikke skrevet nogen steder, hvad sådan én bør koste, eller hvordan den enkelte virksomhed kan være helt sikker på at være forsvarligt dækket ind ved arbejdsskader. En ansvarsskadeforsikring er ikke lovpligtig. Til gengæld kan det betyde knald eller fald uden, hvis der pludselig opstår et uforudset erstatningskrav til din virksomhed på grund af en ansvarsskade.

Dækning og økonomi skal gå op i en højere enhed

Hos NORTH hjælper vi dig med at skabe et langt bedre overblik, håndtere udfordringerne og afdække alle dine muligheder når det gælder arbejds- og ansvarsforsikring – lokalt såvel som globalt i tæt samarbejde med vores strategiske samarbejdspartnere. Vi er uvildige i vores valg af forsikringsselskaber. Vi har ambitioner på din virksomheds vegne og søger derfor kun den bedste løsning i en hvilket som helst arbejdsskadesag.

Vi tager ansvar for, at du får den bedst mulige ansvarsskadeforsikring

Man kan handle i god tro og alligevel blive udsat for en erstatningssag, hvor din virksomhed bliver stillet til ansvar for skader, der kan være sket i forbindelse med din virksomheds produktion, produkter, din rådgivning eller sågar din medvirken som bestyrelsesmedlem. Derfor kan en ansvarsskadeforsikring være guld værd som en tryghed i hverdagen, men også alfa og omega for overlevelse, hvis en skadesag bliver sat på spidsen. North Risk’s eksperter og jurister står klar til at hjælpe og afdække lige præcis din virksomheds behov for en ansvarsskadeforsikring.

Vores erfaring med arbejdsskader og ansvarsskader

På NORTH behandler vi arbejdsskader og ansvarsskader for en lang række kommuner og regioner i et dedikeret team, der blandt andet består af specialister og jurister med mange års erfaring. Som kunde får i dermed sikret en effektiv proces, når der anmeldes arbejdsskader, en uvildig og retfærdig håndtering af arbejdsskadesagerne og en effektiv håndtering af erstatningsudbetalingerne. Der hvor NORTH blandt andet skaber værdi er i Ankeprocessen, hvor vi kvalitetssikrer afgørelser fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. At der træffes afgørelser ud fra den enkelte arbejdsskadesags konkrete grundlag.

Arbejdsskadesager vi kender og nye, der kommer til​

Hos NORTH ved vi, at en tæt dialog og vidensdeling med dig som kunde er vigtig – ikke mindst, når der kommer ny praksis og lovgivning på markedet. F.eks. kan stress, traumer og depression udløst af psykisk påvirkning fra arbejdspladsen i dag anmeldes som en arbejdsskadesag. Vi fik også lært en helt ny lektie under Corona-pandemien, hvor der skulle tages stilling til helt nye problemer inden for arbejdsskader. Vi følger med, så vi er up to date i vores rådgivning. Læs de sidste nye regler her.