Erhvervsforsikring – Bolig og Ejendomme

’The NORTH Way’-metoden er din sikkerhed for optimale forsikringsløsninger og enestående resultater.

Vi leverer stærkt på dine behov og ønsker

Der er store summer i spil, når du som bolig- eller ejendomsselskab skal sammensætte det helt optimale forsikringsprogram. Det er præcis derfor, at vi har udviklet den gennemtestede NORTH-metode, der sikrer dig det bedst tænkelige samarbejde omkring dine forsikringer og derfor også de helt rigtige løsninger.  

Vores dedikerede specialister har en ydmyg og fokuseret tilgang til arbejdet med store ejendomsporteføljer. Det betyder, at vi altid er på omgangshøjde med dine og markedets behov, ønsker og krav. Samtidig er det din garanti for absolut konkurrencedygtige vilkår og priser, ligesom vores overbliks- og dokumentationsskabende værktøjer frigiver tid, så du kan bruge den på andet end at administrere og forhandle forsikringer.   

Branchekendskab

At kende sine kunder og sine kunders branche er helt essentielt for at skabe det nødvendige overblik og dermed de resultater, som vi i den sidste ende vil måles på. Store summer er i spil, når det handler om bolig- og ejendomsselskaber. Dette gælder også, når det rigtige forsikringsprogram skal sammensættes. Det skal omfatte alt fra skader i dagligdagen og hyppige renoveringer til nybyggerier til afholdelse af EU-udbud efter gældende regler.

I dit arbejde er du formentlig også optaget af at skabe overblik og dokumentation. I forsikringsøjemed hjælper vi dig med tryghedsskabende og skadesforebyggende tiltag, hvilket garanterer overblik, et godt skadesforløb og i den sidste ende, trygge lejere.

Udover at dine forsikringer skal være på konkurrencedygtige vilkår, er vores overbliks- og dokumentationsskabende værktøjer med til at sikre, at en stor del af din tid ikke skal gå med at administrere og forhandle forsikringer.

85 % af vore boligselskaber bruger NORTH som forsikringsmægler, efter vi havde opgaven i udbud. Med 1.500 ejendomme kan det være svært at bevare overblikket, men det hjælper NORTH os med. Vi har fået bedre styr på vore skader og udgifterne til forsikringer. NORTH har fundet en del alvorlige fejl i tidligere policer, som kunne være blevet fatale.

Bent Gail-Kalashnyk

Boligkontoret Danmark

1
mio. kvadratmeter

ejendomsforsikringer administreres i dag af os.

1
dedikerede medarbejdere

som udelukkende arbejder med bolig- og ejendomsselskaber.

1 %
vækst i kundeporteføljen

i 2020 fortæller os, at vi gør det rigtige.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, eller hvis du har spørgsmål vedrørende dine forsikringer til bolig og ejendomme. Vi guider dig til flere fordele og mindre risici.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt Mads Prangsgaard for en uforpligtende snak om forsikring til bolig og ejendomme.

Mads kan træffes man – fre kl. 9 – 16.

Ring 28 70 60 74

Skriv til mpr@northrisk.dk

Mads Prangsgaard