Cyberforsikring

For blot få år siden var cybersikkerhed lig med at undgå virus, databrud, og netværksnedbrud. I dag er den største trussel et ransomware-angreb, hvor virksomheder mister kontrollen og adgang til alle computernetværk. Fortrolige oplysninger er på spil, og i en verden hvor alt forretningskritisk ligger online, er muligheden for at producere og arbejde pludselig umuligt eller stærkt begrænset.

Bliv sikret med en cyberforsikring

Tag en dialog omkring jeres dækning nu.
Kontakt Jesper Krel, hvis du vil vide mere om cyberforsikringer.

Cyberforsikring - Tryghed ved datakriminalitet

Cyberkriminalitet er blevet hverdag for danske virksomheder. Virksomheder i alle størrelser udsættes i stigende grad for cyberangreb, som udføres med stadig mere avancerede metoder. Hackerangreb, internetsvindel, virus og DDoS-angreb er blot nogle eksempler.

Langt de fleste virksomheder er dybt afhængige af IT. Men uanset hvor godt der passes på, er der en betydelig risiko for, at I bliver udsat for cyberkriminalitet.

Et angreb kan lukke en produktion, koste tabt omsætning og skade kundetilfredsheden. Dette kan få næsten uoverskuelige konsekvenser for jer.

NORTH har derfor udarbejdet en målrettet forsikringsløsning, som hjælper jer tilbage til den daglige drift så hurtigt som muligt med specialistrådgivning indenfor både IT, jura og PR.

Dækning med Cyberforsikring

• Mistet persondata
• Driftstab/meromkostninger
• Afledt driftstab
• Cyberansvar over for tredjemand
• Afpresning
• Multimedieansvar
• Netbankforsikring (udvidelse)

Puljeordning

NORTH Cyberforsikring er en puljeordning, hvor risici for mange virksomheder samles. Dermed opnås stordriftsfordele, som I får glæde af gennem markedets bedste dækninger til fordelagtige priser.