NORTH – din finansielle guide

NORTH er Danmarks første uvildige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og overvågning af realkreditlån. Vi er en innovativ, faktabaseret virksomhed, der er sat i verden for at ryste træet i den finansielle branche. Vi har gentænkt finansielle services og tilbyder netop det, som moderne virksomhedsledere har brug for. Og med et digitalt set-up til at indsamle og organisere data, kan vi forstå den enkelte kundes unikke behov i dybden og præsentere vores løsninger klart og præcist. 

Podcast - DET SKETE BARE IKKE!

De seneste år har på mange måder været nogle anderledes år. Stigende inflation grundet uro i verden og ændrede energileverancer, har skabt utryghed blandt virksomheder, investorer og familier.

For at takle uforudsete udfordringer som disse, har vi skabt et særligt rum til udveksling af viden. NORTH’s nye podcast: DET SKETE BARE IKKE! – en podcast for CFO’er. Podcasten udkommer hver 14. dag året rundt og giver dig spændende historier om uforudsete begivenheder, der har påvirket virksomheder.

Lyt og abonner

“DET SKETE BARE IKKE!” udgives via Spotify, Google, Podimo og Apple.

Vi anbefaler at abonnere på podcasten via din foretrukne podcast platform, så du løbende bliver notificeret, når vi udgiver nye episoder. 

Seneste nyheder

Eva og Mogens

NORTH køber mæglervirksomheden Ensure International Insurance Broker (Vest)

NORTH køber mæglervirksomheden Ensure International Insurance Broker (Vest) og styrker markedspositionen blandt...
Lars G

NORTH fortsætter sin vækstrejse med opkøb af fire virksomheder

NORTH styrker sin position med fire spændende opkøb Som Danmarks førende uvildige finansielle rådgivningshus inden for...
person ved stranden

Download HR-chefens guide til trivsel og sundhed på arbejdspladsen

Download HR-chefens guide til trivsel og sundhed på arbejdspladsen Lær hvordan du kan optimere arbejdspladsens trivsel...

Din professionelle risk guide

Hos NORTH vil vi ikke bare være rådgivere, men også skabe tryghed som din kompetente guide gennem komplekse og risikobetonede finansielle beslutninger og processer. Vi ved, at den finansielle sektor kan være svær og tidskrævende at navigere i. Men med afsæt i dyb faglighed, tilgængelighed og enkle beslutningsgange leder vi dig på rette vej, så du kan indfri virksomhedens ambitioner og mål. Som virksomhedens risk guide forpligter vi os til en personlig, 360-graders rådgivning af højeste kvalitet, så vi sammen med dig finder de løsninger, der giver din virksomhed de bedste muligheder for at gå fremtiden sikkert i møde – og samtidig indfri jeres mål. 

Vi er derved en professionel vejviser, og vejen frem er stik nord: fremad og opad.

Vi realiserer dit potentiale

Med afsæt i vores gennemtestede metode, The NORTH Way, bruger vi altid lang tid på at sætte os ind i din virksomheds unikke situation og behov – før vi rådgiver! Og supplerer vi altid den kompetente rådgivning med konkrete anbefalinger. Vores over 200 højtkvalificerede medarbejdere ved præcis, hvad der skal til for at navigere i den nye virkelighed. Derfor kan de effektivt guide dig til at realisere dit potentiale.

The NORTH Way

Analyse: Hos NORTH starter vi altid med at investere tid i at lære din virksomhed at kende, så vi forstår dens helt unikke udfordringer og potentiale. Det gør vi blandt andet gennem samtaler, besøg i virksomheden samt en solid informations- og dataindsamling.

Vurdering: Med afsæt i den gennemarbejdede analyse af din virksomhed, har vi et stærkt fundament for at vurdere risikoprofilen og kan samtidig præsentere dig for initiativer, der reducerer din risiko og forbedrer dine vilkår. Det stiller os virkelig stærkt, når skal der forhandles vilkår og dækninger.

Anbefaling: Fordi vi har et dybt kendskab til din virksomhed, bliver vores forhandlinger med finansielle udbydere og selskaber så fokuserede og optimale som overhovedet muligt. Det betyder, at vores anbefalinger bliver 100% skræddersyede til dig og din virksomhed.

Overvågning: Forpligtelsen til dig som kunde stopper dog ikke med vores anbefalinger og dit valg af løsninger. Fordi vi overvåger de finansielle markeder døgnet rundt, kan vi løbende præsentere dig for nye muligheder, der kan reducere din risiko og forbedre dine vilkår.

North kompas

Med NORTH skaber vi et samlet og stærkt dansk rådgivningshus med fokus på at hjælpe kunderne med deres udfordringer og muligheder i et stadigt mere komplekst finansielt univers. Vi guider og hjælper med at identificere de rigtige løsninger og produkter, så kunderne kan træffe de rette valg for at nedbringe deres risici og forbedre vilkårene. 

Lars Gundorph

Group CEO, NORTH

Lars Gundorph