NORTH – din finansielle guide

NORTH er Danmarks første uvildige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og realkredit. NORTH er en innovativ, faktabaseret virksomhed, der er sat i verden for at ryste træet i den finansielle branche. Vi har et moderne digitalt set-up til at indsamle og organisere data, så vi kan forstå den enkelte kundes unikke behov i dybden og præsentere vores løsninger klart og præcist. Det er The NORTH Way. Vi har gentænkt finansielle services og tilbyder netop det, som moderne virksomhedsledere har brug for.

Seneste nyheder

Lars g

NORTH-topchef vil samle den danske mæglerbranche

Mæglerkoncernen NORTH har på kort tid fået en betydelig plads i den danske mæglerbranche. Med kapitalfonden Polaris som...

Download rapport om pensionsselskabernes afkast for Q1 2023

Download NORTHs rapport om pensionsselskabernes afkast for første kvartal 2023 Udfyld formularen nedenfor, og modtag...

Minimer skatterisici i M&A-transaktioner

Specific Tax Risk Insurance En forsikringsløsning med stigende popularitet Hos NORTH M&A oplever vi stigende...

Din professionelle risk guide

Hos NORTH vil vi ikke bare være rådgivere, men også skabe tryghed som din kompetente guide gennem komplekse og risikobetonede finansielle beslutninger og processer. Vi ved, at den finansielle sektor kan være svær og tidskrævende at navigere i. Men med afsæt i dyb faglighed, tilgængelighed og enkle beslutningsgange leder vi dig på rette vej, så du kan indfri virksomhedens ambitioner og mål. Som virksomhedens risk guide forpligter vi os til en personlig, 360-graders rådgivning af højeste kvalitet, så vi sammen med dig finder de løsninger, der giver din virksomhed de bedste muligheder for at gå fremtiden sikkert i møde – og samtidig indfri jeres mål. 

Vi er derved en professionel vejviser, og vejen frem er stik nord: fremad og opad.

Vi realiserer dit potentiale

Med afsæt i vores gennemtestede metode, The NORTH Way, bruger vi altid lang tid på at sætte os ind i din virksomheds unikke situation og behov – før vi rådgiver! Og supplerer vi altid den kompetente rådgivning med konkrete anbefalinger. Vores over 180 højtkvalificerede medarbejdere ved præcis, hvad der skal til for at navigere i den nye virkelighed. Derfor kan de effektivt guide dig til at realisere dit potentiale.

The NORTH Way

Analyse: Hos NORTH starter vi altid med at investere tid i at lære din virksomhed at kende, så vi forstår dens helt unikke udfordringer og potentiale. Det gør vi blandt andet gennem samtaler, besøg i virksomheden samt en solid informations- og dataindsamling.

Vurdering: Med afsæt i den gennemarbejdede analyse af din virksomhed, har vi et stærkt fundament for at vurdere risikoprofilen og kan samtidig præsentere dig for initiativer, der reducerer din risiko og forbedrer dine vilkår. Det stiller os virkelig stærkt, når skal der forhandles vilkår og dækninger.

Anbefaling: Fordi vi har et dybt kendskab til din virksomhed, bliver vores forhandlinger med finansielle udbydere og selskaber så fokuserede og optimale som overhovedet muligt. Det betyder, at vores anbefalinger bliver 100% skræddersyede til dig og din virksomhed.

Overvågning: Forpligtelsen til dig som kunde stopper dog ikke med vores anbefalinger og dit valg af løsninger. Fordi vi overvåger de finansielle markeder døgnet rundt, kan vi løbende præsentere dig for nye muligheder, der kan reducere din risiko og forbedre dine vilkår.

North kompas

Med NORTH skaber vi et samlet og stærkt dansk rådgivningshus med fokus på at hjælpe kunderne med deres udfordringer og muligheder i et stadigt mere komplekst finansielt univers. Vi guider og hjælper med at identificere de rigtige løsninger og produkter, så kunderne kan træffe de rette valg for at nedbringe deres risici og forbedre vilkårene. 

Lars Gundorph

Group CEO, NORTH

Lars Gundorph