Første erstatning efter COVID-19 vaccine

Patienterstatningen oplyser den 27. maj, at den første dansker har fået tilkendt erstatning efter COVID-19 vaccine. Det drejer sig om en 20-årig kvinde, der blev vaccineret med vaccine AstraZeneca i forbindelse med sit arbejde. Få dage efter fik kvinden svær hovedpine og blev ramt af en blodprop i leveren og hjernen.

Direktør for Patienterstatningen Karen-Inger Bast fortæller, ”Kvinden får erstatning, fordi det særlige sygdomsbillede med blodprop og lavt antal blodplader er en alvorlig og sjælden bivirkning, når man vaccineres for COVID-19.”

Skadechef i North kommenterer den første erstatning: ”Anerkendelse af vaccineskaden fra Patienterstatningen kan få betydning for nogle af vores kunder, som netop har medarbejdere, der har anmeldt følger af vaccine. Vi følger derfor situationen tæt, da der er tale om såvel arbejdsskader som lægemiddelskader.”

Indtil videre er der indsendt 158 erstatningssager til Patienterstatningen.

Del artikel.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Læs vores andre artikler.

Kontakt os.

Find ud af hvad North kan gøre for dig og din virksomhed. Send os en besked hvis du har brug for en guide som kan levere uvildig rådgivning inden for forsikring, pension, financial procurement og realkreditfinansiering.

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.