COVID-19 arbejdsskader skaber travlhed

COVID-19 har berørt mange, og for vores skadeafdeling har det direkte betydet en fordobling i antallet af anmeldte arbejdsskader i Q1 2021 i forhold til samme kvartal i 2020.

Skadechef i North: ”Der er selvsagt mange ansatte i de selvforsikrede offentlige instanser som kommuner og amter, der har været udsat for COVID-19 smitte. Vi har registreret mennesker ansat i sundhedsvæsenet, på plejehjem og skoler, men også mennesker inden for transport, kultur og almene boliger. Pt. er arbejdsskaderne udelukkende registreret, da der endnu ikke er foretaget nogle vurderinger. Det afventer forskning på følgerne af COVID-19, og arbejdet ligger derfor i bero og påbegyndes tidligst til sommer. De fleste har heldigvis oplevet forbigående gener, men fakta er, at vi ikke ved, hvordan det ender”.

Per 17. maj 2021 har Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) modtaget 7.388 anmeldelser om arbejdsskader relateret til COVID-19. Fordelingen på køn viser, at 74,4% heraf er kvinder, mens branchefordelingen kan ses i grafikken.

 

Del artikel.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Læs vores andre artikler.

Kontakt os.

Find ud af hvad North kan gøre for dig og din virksomhed. Send os en besked hvis du har brug for en guide som kan levere uvildig rådgivning inden for forsikring, pension, financial procurement og realkreditfinansiering.

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.